حسين سبحاني نيا در گفتگو با خبرنگار "مهر" در مشهد، با بيان اين مطلب افزود : به نظر مي رسد همزماني انتخابات موجب شده، شور و نشاط عرصه انتخابات بيش از دوره هاي قبل باشد .
اين عضو هيات رئيسه مجلس هفتم با بيان اينكه از ماهها قبل جناح ها و گروههاي سياسي خود را براي انتخابات خبرگان و شوراها آماده مي كنند، افزود: گروههاي اصلاح طلب نيز با توجه به شكست در انتخابات گذشته شوراها، مجلس و رياست جمهوري ، اين بارحضور پررنگي در عرصه انتخابات خواهند داشت.
سبحاني نيا افزود: در گذشته چون جناح اصلاحات در حاكميت بود، از انتقادات وارده احساس بي نيازي مي كردند، و اختلافات دروني بين اعضاي اين جناح رو به فزوني رفت و موجب از دست دادن پايگاه مردمي آنان شد و در شرايط كنوني آنان بدنبال رفع اين معضل هستند.
اين عضو فراكسيون اكثريت مجلس خاطر نشان كرد: انتخابات خبرگان براي اصولگرايان از جايگاه والايي برخوردار است و لذا مهمترين تلاش اين طيف همسويي ميان جامعه روحانيت مبارز و جامعه مدرسين قم است تا هر چه سريعتر به توافق برسند.
نظر شما