پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۵۴

فرماندار قرچک:

توسعه همکاری پژوهشی دانشگاه ها بادستگاه های اجرایی قرچک ضروری است

توسعه همکاری پژوهشی دانشگاه ها بادستگاه های اجرایی قرچک ضروری است

قرچک- فرماندار شهرستان قرچک خواستار همکاری های مشترک پژوهشی دانشگاه پیام نور این منطقه با دستگاه های اجرایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، مسعود مرسلپور در دیدار با سهراب عسکری رئیس جدید دانشگاه پیام نور قرچک با تقدیر از فعالیت های علمی و آموزشی این دانشگاه اظهار داشت: مجموعه فرمانداری و دستگاه های اجرایی شهرستان قرچک، خواستار این است که دانشجویان به عنوان همیاران و همکاران متفکر، دستگاه های اجرایی را در مباحث علمی یاری کنند.

فرماندار شهرستان قرچک خواستار همکاری های مشترک پژوهشی دانشگاه پیام نور این منطقه با دستگاه های اجرایی شد.

رئیس پیام نور قرچک نیز در این دیدار به لزوم بکارگیری توانایی علمی و پژوهشی مجموعه دانشگاه پیام نور در تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری اشاره و افق های آینده دانشگاه در خصوص توسعه تحصیلات تکمیلی و فضای آموزشی را بررسی کرد.

عسکری اظهار امیدواری کرد که در آینده با همکاری و مساعدت فرماندار شهرستان و کارکنان و اعضای هیئت علمی در زمینه رشد و پویایی بیشتر علمی و پژوهشی این مرکز گام های بلندتری برداشته شود.

کد خبر 3797281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha