پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۶

مدیرعامل آب منطقه ای کرمان:

جلوگیری از برداشت آب از چاه های غیر مجاز در کرمان ضروری است

جلوگیری از برداشت آب از چاه های غیر مجاز در کرمان ضروری است

کرمان - مدیرعامل آب منطقه ای کرمان با اشاره به برداشت های غیر اصولی آب از دشتهای کرمان گفت: باید جلوی برداشت آب از چاه های غیر مجاز گرفته شود.

محمدرضا بختیاری در گفتگو با مهر اظهارداشت: استان کرمان همچنان در وضعیت نا مناسب از لحاظ منابع آبی است و برداشت از دشت های کرمان از میزان آب بارندگی و تغذیه این ذخیره گاه های طبیعی کمتر است.

وی تصریح کرد: در این میان شاهد وجود هزاران چاه غیر مجاز در استان کرمان هستیم که بدون هیچ ضابطه ای اقدام به برداشت آب می کنند و در نتیجه سطح آب های زیر زمینی هر سال در کرمان پایین تر می رود.

وی ادامه داد: میزان بارندگی طی دو سال گذشته نیز در کرمان به حدی نبوده است که مشکلات را جبران کند و عملا همچنان در دوران خشکسالی هستیم و مدیریت استفاده از منابع موجود آبی ضروری است.

بختیاری گفت: یکی از مصوبه های طرح همیاران آب در استان کرمان جلوگیری از برداشتهای غیر مجاز است که باید با جدیدت در شهرستانها دنبال شود.

وی نصب کنتور بر روی چاه های آب و استفاده از روش های مکانیزه آبیاری در بخش کشاورزی را ضروری دانست و افزود: بیشترین میزان مصرف آب در استان در بخش کشاورزی است و بیشترین هدر رفت آب نیز در همین بخش روی می دهد.

کد خبر 3800029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha