۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۸

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

شرکت ۲۰ هزار لرستانی در برنامه‌های قرآنی تبلیغات اسلامی

شرکت ۲۰ هزار لرستانی در برنامه‌های قرآنی تبلیغات اسلامی

خرم آباد - معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: طی سال جاری حدود ۲۰ هزار نفر از برنامه های قرآنی این نهاد شرکت کرده اند.

حجت الاسلام احمد غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، به وجود هزار و ۶۴۰ مسجد فعال در سطح استان اشاره کرد و اظهار داشت: همه این مساجد در مناسبت های ماه مبارک رمضان و محرم فعال بوده و قابل بهره برداری هستند.

وی افزود: در ۳۴۰ مسجد استان نماز جماعت به صورت مداوم برگزار می شود و مابقی مساجد نیز در مناسبت های خاص نماز جماعت را برگزار می کنند.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان اضافه کرد: در ۷۶ مسجد استان نماز صبح اقامه می شود.

حجت الاسلام غلامی با اشاره به اینکه حدود دو هزار و ۲۰۰ هیئت مذهبی در لرستان ثبت سمانه «طوبی» شده اند، عنوان کرد: بیش از دو هزار مداح نیز در استان فعال بوده و رئیس شورای هیئات مذهبی استان برای چهارمین بار به عنوان رئیس شورای هیئات مذهبی کشور انتخاب شد.

وی به وجود حدود ۶۰ موسسه قرآنی در استان اشاره کرد و گفت: حدود ۱۳۰ خانه قرآن شهری و روستایی در استان وجود دارد.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان افزود: طی سال جاری حدود ۲۰ هزار نفر از برنامه های قرآنی تحت پوشش سازمان تبلیغات اسلامی بهره مند شده و در دوره های مختلف قرآنی شرکت کردند.

غلامی اضافه کرد: به منظور ارتقاء سطح علمی سرپرستان هیئات مذهبی و کانون مداحان استان کارگاه های آموزشی توسط سازمان تبلیغات اسلامی لرستان طی امسال برگزار شد.

کد خبر 3801993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha