پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۳۸

نماینده مردم بیرجند مطرح کرد؛

بی عدالتی در توزیع پروازها و نقص فنی هواپیماهای بیرجند

بی عدالتی در توزیع پروازها و نقص فنی هواپیماهای بیرجند

بیرجند- نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس سوال از وزیر راه در مورد دلیل نبود عدالت در توزیع پروازها و افزایش نقص فنی هواپیماهای بیرجند را تقدیم هیئت رئیسه مجلس کرد.

حجت الاسلام سید محمد باقر عبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی نارضایتی مردم خراسان جنوبی نسبت به پروازهای هواپیمایی استان سوالی از وزیر راه تنظیم و امروز تقدیم به هیئت رئیسه مجلس شده است.

وی، عدالت در تعداد پروازها و افزایش نقص پروازها را از جمله مهمترین محورهای این سوال عنوان کرد و گفت: در این سوال از وزیر راه خواسته شده که در مورد اینکه چرا توزیع تعداد پروازها در مناطق مختلف کشور عادلانه صورت نمی گیرد؟ پاسخ دهند.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به افزایش نقص فنی هواپیماها در پروازهای خراسان جنوبی عنوان داشت:  این میزان در مدت های اخیر افزایش یافته وکوتاهی هایی در این زمینه صورت می گیرد که جان مسافر را در معرض خطر قرار می دهد.

عبادی با بیان اینکه این دو سوال امروز تقدیم هیئت رئیسه مجلس شده است، بیان داشت:  بعد از این، سوال در کمیسیون مربوطه مطرح و وزیر برای ارائه پاسخ در این زمینه در کمیسیون حضور خواهد یافت.

استانداری برای حل مشکلات پروازهای استان کمک کند

وی ادامه داد: چنانچه پاسخ وزیر در کمیسیون رضایت بخش نباشد موضوع در مجلس مطرح و منجر به کارت زرد برای وزیر راه خواهد شد.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید فوکر از پرواز فرودگاه بیرجند حذف شود، افزود: در حال حاضر تنها دو فوکر در کشور وجود دارد که یکی مربوط به فرودگاه بیرجند بوده و باید حذف شود.

عبادی با بیان اینکه خواهان افزایش تعداد پروازهای استان هستیم، بیان کرد: این موضوع بارها تذکر داده شده و مذاکرات و مکاتباتی نیز انجام شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه استانداری نیز باید در این زمینه فعال عمل کند، عنوان داشت: گاهی نیاز است که مساعدت هایی از سوی استان برای شرکت های هواپیمایی انجام شود تا پروازهای استان فعال شود.

کد خبر 3803886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha