پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۴۹

لاریجانی تأکید کرد؛

ضرورت استفاده از نیروهای تحصیل‌کرده کشور در بخش تولیدات گلخانه‌ای

ضرورت استفاده از نیروهای تحصیل‌کرده کشور در بخش تولیدات گلخانه‌ای

قم - رئیس قوه مقننه با بیان اینکه امروز سیستم‌های نوین کشاورزی باید به کار گرفته شود، گفت: باید خیل عظیم دانشجویان فارغ‌التحصیل را به سمت سیستم‌های گلخانه‌ای سوق دهیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی صبح دوشنبه در دیدار با رؤسای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و استان قم اظهار داشت: بخش کشاورزی ما آموزش لازم را ندیده و امروز نیز سیستم های نوین کشاورزی باید به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه پروسه فرهنگی آموزش به کشاورزان زمانبر است، بیان کرد: خیل عظیم دانشجویان فارغ‌التحصیل را باید به سمت سیستم‌های گلخانه‌ای سوق دهیم و آنها را حمایت کنیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در طول برنامه باید مشخص شود که چه میزان سیستم گلخانه‌ای راه‌اندازی شود که البته باید اولویت را به فارغ‌التحصیلان داد تا تحت آموزش‌های کاربردی قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه اگر گلخانه‌ها در کنار دهکده‌ها راه‌اندازی شوند توسعه در امر کشاورزی نیز محقق می‌شود، گفت: با موفقیت این افراد دیگران نیز الگوبرداری می‌کنند.

تأکید رئیس مجلس شورای اسلامی بر ترویج شرکت‌های مهندسی

لاریجانی همچنین در دیدار با رئیس و اعضای سازمان مهندسی استان قم گفت: پراکنده بودن مهندسین باعث ایجاد مزاحمت برای مردم است و باید شرکتی را تاسیس کنند و خدمات را در قالب آن ارائه دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در صورت تحقق این موضوع رتبه شرکت‌های مهندسی افزایش پیدا می‌کند و رقابت ایجاد می‌شود براین اساس باید موانع پیش رو جهت ترویج اینگونه شرکت‌ها بررسی شود تا مشکلاتش را در مجلس حل کنیم.

وی افزود: نظارت‌هایی که در امر ساختمان سازی وجود دارد موجب نارضایتی می‌شود و مردم انتظار دارند در برابر پولی که می‌پردازند از مهندسان خدمات دریافت کنند براین اساس برای این مشکل باید فکری کرد.

لاریجانی در پایان تأکید کرد: نظارت و اجرا باید در اختیار مردم قرار بگیرد تا از اتفاقات ناگوار در آینده جلوگیری شود.

در ادامه این دیدار امین مقومی رئیس سازمان نظام مهندسی استان قم ضمن ارائه گزارش به دکتر لاریجانی به رشد بی‌رویه محصلین رشته عمران اشاره کرد و گفت: این موضوع می‌تواند هم یک مشکل باشد و هم حسن باشد که باید برای حل معضل بیکاری آن‌ها راه‌حلی اندیشید.

وی ادامه داد: آمار ساخت و ساز در قم در سال جاری رشد نداشته و پیش بینی می‌شود که تا پایان امسال این روند ادامه داشته باشد.

مقومی با بیان اینکه دغدغه اصلی مهندسین بحث اشتغال است، گفت: حدود ۵ هزار نفر اشتغال دارند و در سال درآمدی بالغ بر ۷ تا ۷.۵ میلیون تومان دارند.

وی تصریح کرد: در سال جاری ۱۰ درصد تخفیف در امور عام المنفعه و ۸۰ درصد تخفیف به سازمان‌هایی همچون کمیته امداد و بهزیستی داده شد که در مجموع در سال گذشته ۴ میلیارد تومان به مجموعه‌ها تخفیف داده شد.

دیدار لاریجانی با روسای دانشکده فنی و حرفه‌ای استان قم

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای استان قم در این دیدار با بیان اینکه این دانشکده پذیرای دانشجویان مازاد استان تهران است، گفت: با توجه به این موضوع دانشکده فنی و حرفه‌ای استان قم نیاز به توسعه دارد و برای توسعه این دانشکده به مبلغی بیش از ۸۰۰ میلیون تومان نیاز است.

وی ادامه داد: این دانشکده قصد دارد به منطقه پردیسان منتقل شود که جهت جابه‌جایی به ۳ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که امیدواریم با عنایت رئیس مجلس شورای اسلامی این مبلغ تامین شود.

لاریجانی در این دیدار بر حل مشکلات دانشکده فنی و حرفه‌ای استان قم تأکید کرد.

تأکید بر حل مشکلات آب روستاهای استان قم

رئیس مجلس شورای اسلامی بر حل مشکل آب روستاهای استان قم و پیگیری آن تأکید کرد.

علی لاریجانی شامگاه یکشنبه در دیدار با مدیرعامل و معاونین شرکت آبفا روستایی استان قم بر پیگیری و رسیدگی به مشکلات روستاییان به ویژه تامین آب شرب روستایی تأکید کرد و گفت: از طریق دولت پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد و مشکلات را مرتفع خواهیم کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مقام معظم رهبری اجازه برداشت از صندوق توسعه ملی جهت حل مشکل آب را دادند و باعث شدند تا دغدغه مهم مردم در این زمینه برطرف شود.

وی افزود: پیگیری بهره‌مندی استان قم از آب سرشاخه‌های دز جهت حل مشکل آب این استان حقی برای مردم این شهر بود که به نتیجه رسید.

لاریجانی تأکید کرد: به منظور حل مشکل آب سایر روستاها باید با جدیت موضوع پیگیری شود که ان‌شاءالله به زودی مرتفع خواهد شد.

در ادامه این دیدار محمد احمدی مدیرعامل آبفا روستایی استان قم ضمن ارائه گزارشی از نحوه آبرسانی به روستاهای مختلف استان از زحمات و پیگیری‌های دکتر لاریجانی تشکر کرد.

وی برداشت از صندوق توسعه ملی را درخواست رئیس مجلس شورای اسلامی از مقام معظم رهبری عنوان کرد که با موافقت ایشان مشکل آب کل کشور و شهر قم حل شد.

مدیرعامل آبفا روستایی قم گفت: با عنایت ویژه لاریجانی مشکل آب بخش کهک، سلفچگان و بخش مرکزی و تعدادی از روستاهای دیگر حل شد و مردم از آب آشامیدنی سالم از سرشاخه‌های دز بهره‌مند شدند.

احمدی خاطرنشان کرد: تعداد دیگری از روستاهای این بخش خصوصا دو بخش قمرود و بخش جعفریه و خلجستان باقی مانده است که با عنایت جنابعالی حل خواهد شد.

کد خبر 3804509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha