به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدعلی نظری در نشست شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اهر گفت: از ادارات زیربط انتظار داریم از تصرفات غیرمجاز حریم بستر رودخانه ها پیشگیری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تصرفات به دادگستری اعلام کنند تا با متخلفان به شدت برخورد قانونی شود.
وی افزود: شعبه ویژه ای برای رسیدگی به پرونده های تصرفات غیرمجاز منابع آبی در دادگستری تشکیل شده است و در کمترین زمان به پرونده ها رسیدگی می شود.
معاون فرماندار شهرستان اهر نیز در این نشست خواستار تشکیل تعاونی های آب بران برای استفاده بهینه از منابع آبی در بخش کشاورزی در شهرستان اهر شد.
مدد سمندری در ادامه گفت: با توجه به وجود کانال های روباز انتقال آب در پایاب سد ستارخان و اینکه ممکن است عده ای از آن استفاده غیرمجاز کنند لازم است نسبت به پوشش این کانال ها اقدام شود.
معاون فرماندار شهرستان اهر همچنین خواستار ترغیب کشاورزان برای تجهیز زمین های کشاورزی به سیستم های آبیاری نوین برای استفاده بهینه از منابع آبی شد.
رئیس اداره امور آب شهرستان اهر نیز در این نشست از انسداد بیش از ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان اهر خبر داد و گفت: با انسداد این تعداد چاه، بیش از چهار میلیون مترمکعب در مصرف آب صرفه جویی شده است.
اسماعیل عطازاده استفاده بهینه از منابع آبی موجود در شهرستان اهر را در گرو همراهی مردم و برخورد قانونی با متخلفان در این مورد دانست.
نظر شما