پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۴۵

سخنگوی کمیسیون آموزش در گفتگو با مهر:

فعلاً نمی‌توانیم درباره دانش آشتیانی اظهار نظر کنیم

فعلاً نمی‌توانیم درباره دانش آشتیانی اظهار نظر کنیم

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با اشاره به جزئیات حضور وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در این کمیسیون گفت: نمی‌توانیم درباره جمع‌بندی کمیسیون نسبت به آقای دانش آشتیانی اظهار کنیم.

سید حمایت میرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور فخرالدین دانش آشتیانی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات، اظهار داشت: آقای دانش آشتیانی در این جلسه مهمترین برنامه‌هایش را برای اداره این وزارتخانه ارائه داد و نمایندگان هم سؤالاتی در حوزه‌های مختلف مطرح کردند که وزیر پیشنهادی پاسخ داد.

وی در توضیح جزئیات سؤال و جواب‌ها گفت: مهمترین مسئله فرهنگیان امروز مسائل مالی است که بر این اساس سؤالاتی در رابطه با معوقات و پاداش پایان خدمت بازنشستگان، فاصله حقوقی معلمان با دیگر کارکنان دولت، سرانه مدارس و وضعیت معطل رتبه‌بندی معلمان مطرح شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد: آقای دانش آشتیانی هم در پاسخ به سؤالات نمایندگان اعلام کرد که در حوزه اقتصاد آموزش و پرورش حرف برای گفتن دارد، رتبه‌بندی معلمان برایش اهمیت بسیاری دارد و در حوزه اصلاح نظام پرداخت‌ها نیز ورود می‌کند.

میرزاده در پاسخ به این سؤال که آیا درباره حواشی سیاسی وزیر پیشنهادی مباحثی مطرح شد یا خیر، گفت: یکی، دو سؤال در این رابطه مطرح شد و آقای دانش آشتیانی هم پاسخ داد و تأکید کرد که از ابتدا خود را خادم و عاشق نظام می‌دانسته و در حال حاضر نیز اگر مجلس صلاح بداند، خدمت می‌کند.

وی در پایان درباره جمع‌بندی کمیسیون و فضای عمومی حاکم نسبت به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، گفت: نمی‌شود در این رابطه اظهارنظر کرد، چرا که کمیسیون برای جمع‌بندی ایشان را دعوت نکرده بود، بلکه برای شنیدن برنامه‌ها و پاسخ به سؤالات، میزبان وزیر پیشنهادی بود.

کد خبر 3806052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha