پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ آبان ۱۳۹۵، ۸:۳۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان:

سلامت جامعه و انسان بالاترین رکن اجتماع است

سلامت جامعه و انسان بالاترین رکن اجتماع است

قروه- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با تأکید بر حضور خیران در امر سلامت جامعه و انسان، خواستار تلاش برای کاهش تقاضا در امر پیشگیری از اعتیاد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سلیم کریمی شامگاه چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شهرستان قروه با تأکید بر فراهم آوردم یک تفکر سیستمی در جامعه، اظهار داشت: نفوذ در آموزش و پرورش در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی بسیار در ایجاد جامعه سالم مؤثر خواهد بود.

وی با بیان اینکه کاهش تقاضا مهمترین کاری است که باید در حوزه مبارزه با مواد مخدر انجام داد، افزود: جامعه پاک تر در سند برنامه ششم توسعه در نظر گرفته شده و در این برنامه بر کاهش تقاضا بسیار تأکید شده لذا نیاز است بسته ویژه مداخله ای، مقابله ای و پیشگیری برای شهرستان تدوین شود.

کریمی استان کردستان را در حوزه آموزش آسیب های اجتماعی دارای میانگین بالاتر از سند جامع کشوری دانست و میانگین معتادانی که به علت نداشتن آگاهی به اعتیاد روی آورده اند را ۴۰ درصد اعلام کرد.

وی بر آموزش کارکنان دولتی در حوزه های آسیب های اجتماعی، تدوین طرح مداخله روستایی با در نظر گرفتن بودجه مناسب در امر پیشگیری از اعتیاد تأکید کرد.

به گفته کریمی برای ارتقای سلامت جامعه و انسان لازم است خیران حضور داشته باشند چرا که این مهم بالاترین رکن در اجتماع می باشد.  

کد خبر 3807387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha