پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۳۱

عضو شورای فرهنگ عمومی خوزستان:

فرهنگ سازی در حد حرف زدن صرف کافی نیست/ باید راهکار خلق کرد

فرهنگ سازی در حد حرف زدن صرف کافی نیست/ باید راهکار خلق کرد

اهواز ـ عضو شورای فرهنگ عمومی خوزستان گفت: فرهنگ سازی در حد حرف زدن صرف کافی نیست و باید در سطح کلان به خلق راهکارهای جدیدتری پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا نواح صبح امروز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان اظهار کرد: در ایران از دهه ۸۰ مسئله سبک زندگی با توجه به تغییرات احساس شده توسط جامعه شناسان در جامعه مطرح شد. البته از مدت ها قبل رهبر انقلاب نسبت به تهاجم فرهنگی بیانات بسیاری را داشتند و بنابراین از ابتدا مشخص بود که مقام معظم رهبری نسبت به فرهنگ نگاه عمیق تر و آسیب شناسانه تری دارند.

وی افزود: رفتار در خانواده، تحصیل، مصرف، تفریح، سفر، بهداشت، کار جمعی، معماری، خودسازی، رفتار در جامعه، رسانه، مناجات و ازدواج از جمله ۱۸ مورد مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری است.

عضو شورای فرهنگ عمومی خوزستان تصریح کرد: برای بررسی مسائل مختلف از جمله فرهنگی، زندگی شهرنشینی و ارزش های اسلامی در پنج شهر خوزستان اهواز، آبادان، دزفول، ایذه و مسجدسلیمان پرسشنامه هایی با هشت فرضیه بر اساس منویات مقام معظم رهبری را به عنوان نمونه توزیع کردیم.

نواح گفت: جامعه ما با سرعت شتابنده ای از ارزش های اسلامی در حال فاصله گرفتن است و اصلا صورت خوبی ندارد. وقتی می گوییم صورت خوبی ندارد به خاطر این است که حتی در اروپا نیز تغییر اخلاقیات را به این صورت نداشتیم و آسیب ها آنقدر فراگیر نبوده است.

کارشناس مسائل اجتماعی و صاحب یافته های پژوهشی با موضوع «بررسی سبک زندگی مردم با توجه به دیدگاه مقام معظم رهبری»، با اشاره به اینکه مسائل اجتماعی پنهان و پوشیده هستند، بیان کرد: در هیچ کدام از ۲۰ متغیر آماری که در پنج شهر استان خوزستان مورد سنجش قرار گرفت متأسفانه داده های به دست آمده اصلا خوب نیست.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری تأکیدات بسیاری به معماری اسلامی داشتند، گفت: فرهنگ سازی در حد حرف زدن صرف کافی نیست و باید در سطح کلان به خلق راهکارهای جدیدتری پرداخت.

نواح عنوان کرد: بحث اقتصاد مقاومتی خوب است ولی متأسفانه مردم در جامعه آماری آن پنج شهر مصرف گرا شده اند.

کد خبر 3809941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha