پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۷

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

شهرهای کوچک و محروم بیشترین مشارکت را در سرشماری اینترنتی داشتند

شهرهای کوچک و محروم بیشترین مشارکت را در سرشماری اینترنتی داشتند

کرمانشاه- معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در سرشماری اینترنی بیشترین مشارکت را از شهرهای کوچک و استان‌های محروم داشتیم و رتبه تهران از همه پایین‌تر بود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین دوایی امروز یکشنبه در جمع اعضای شورای ICT استان کرمانشاه اظهار داشت: باید ریشه مشکلات در حوزه نرم افزار و IT را شناسایی و برای رفع آن اقدام کرد.

دوایی گفت: یکی از مسئولان نظارتی در کشور نقل‌می‌کرد که بشدت در داخل صحیح و خطا داریم و هرچه مصوب می‌کنیم زیر آن می‌نویسیم؛ با رعایت سایر مقررات؛ و موید این نکته است که مقرراتی بر سایر مقررات اضافه کردیم و برون رفت از این وضعیت به راحتی نیست.

وی با اشاره به اینکه فضای کشور همچون مسابقه دو است، تصریح کرد: زمانی در کاری برنده مشخص می‌شود که فضای رقابت باقی بماند و ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سعی کردیم فضای رقابت در گرفتن اعتبارات و پول از دولت را حذف کنیم.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه مراکز رشد و پارک‌ها و شتاب دهنده‎‌ها در اولویت اعتبارات هستند، افزود: ۴۷۰ افریکیشن که داوری شدند در اختیار ما قرار دارد.

وی بیان کرد: به شرکت‌ها و نهادهای مرتبط با این حوزه اعلام شده و خیال همه را راحت کردیم که اعتبار نیست و سعی کردیم استرس بخش خصوصی را از بین ببریم در غیراین صورت همه در گرفتن اعتبارات و پول از وزارتخانه رقابت خواهند کرد.

دوایی با اشاره به اینکه وام‌های بانکی با شرایط موجود فضایی برای کارآفرینی نمی‌گذارد، گفت: مهم‌ترین مسئله در هر بیزینس و تحول نهایی در حوزه ICT مشتری است به عنوان مثال زیرساخت‌های ارتباطی است که برای تلگرام در اقصا نقاط مشتری پیدا کرده است.

وی بیان کرد: وجود زیرساخت‌های‌ لازم سبب شد ما در سرشماری اینترنی بیشترین مشارکت را از شهرهای کوچک و استان‌های محروم داشته باشیم و رتبه تهران در بحث سرشماری اینترنی از همه پایین‌تر بود.

کد خبر 3810053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha