پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۰۷

رئیس هیئت شطرنج استان همدان:

نتایج دور اول مسابقات شطرنج لیگ باشگاه‌های استان همدان مشخص شد

نتایج دور اول مسابقات شطرنج لیگ باشگاه‌های استان همدان مشخص شد

همدان- رئیس هیئت شطرنج استان همدان گفت: نتایج دور اول بیست و دومین دوره مسابقات شطرنج لیگ باشگاه‌های استان همدان مشخص شد.

احمدعلی بابایی در گفتگو با مهر با اشاره به نتایج دور اول بیست و دومین دوره مسابقات شطرنج لیگ باشگاه‌های استان همدان اظهار داشت: بیست و دومین دوره مسابقات شطرنج لیگ باشگاه‌های استان همدان با حضور ۲۳ تیم، در محل هیئت شطرنج همدان آغازشده است.

وی افزود: این مسابقات در ۹ دور به روش سوئیسی و به‌صورت ریتد برگزار خواهد شد.

رئیس هیئت شطرنج استان همدان با اشاره به نتایج دور اول این مسابقات گفت: در دور اول مسابقات تیم‌های پرداخت الکترونیک پاسارگاد، دانشگاه بوعلی، هیئت شطرنج لالجین، پزشکی قانونی، هیئت شطرنج ملایر، هلال‌احمر، رعد، اتحادیه فرش دستباف، اتاق اصناف اسدآباد و جام پلاستیک ملایر، برابر حریفان خود پیروز شدند.

بابایی عنوان کرد: بازی تیم‌های صنعت و معدن و شهمات، به دلیل غیبت تیم صنعت و معدن و با رأی هیئت ژوری، ۴- صفر به سود شهمات اعلام و تیم ویستا نیز در دور اول با قرعه استراحت مواجه شد.

وی با اشاره به برگزاری دور دوم این مسابقات بیان کرد: دور دوم این مسابقات ساعت ۹ صبح روز جمعه آینده برگزار می‌شود.

رئیس هیئت شطرنج استان همدان عنوان کرد: افسانه حیدری مهرا به‌عنوان سر داور و نیلوفر حیدریان و سجاد جهانگیری به‌عنوان داور، این مسابقات را قضاوت می‌کنند.

کد خبر 3810661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha