محمدرضا کرمی نژاد در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص پروژه تقاطع غیرهمسطح فتح المبین، اظهار کرد: این پروژه بزرگ که تاثیر بسیار زیادی در رفع موانع ترافیکی و توسعه شهری دزفول خواهد داشت از فروردین ماه سال ۹۴ آغاز به کار کرد.
وی، اعتبار اولیه این پروژه را ۱۵۰ میلیارد ریال برشمرد و افزود: پیش بینی می شود تا پایان احداث این پروژه، اعتبار مذکور به ۲۰۰ میلیارد ریال افزایش یابد.
پیشرفت ۶۲ درصدی
شهردار دزفول از پیشرفت ۶۲ درصدی پروژه تقاطع غیرهمسطح فتح المبین خبر داد و گفت: با بررسی های صورت گرفته باید گفت که این پروژه نسبت به سایر پروژه های مشابه خود در استان، پیشرفت بسیار قابل ملاحظه ای داشته به گونه ای که همزمان با آغاز این پروژه، طرح تقاطع غیرهمسطح میدان چهارشیر اهواز نیز آغاز به کار کرد در حالی که اکنون آن پروژه در پیشرفت ۱۲ درصدی به سر می برد.
کرمی نژاد به مشکلات اقتصادی پیرامون این طرح در دزفول اشاره کرد و ادامه داد: تعدادی قطعه زمین به پیمانکار این طرح تحویل داده شده بود تا ماحصل درآمد آنها برای پیشبرد پروژه استفاده شود اما متاسفانه رکود اقتصادی موجب به فروش نرفتن تعدادی از این قطعات زمین مسکونی و تاخیر در پیشرفت پروژه فتح المبین شد.
وی با بیان اینکه وجود ۳۹ مانع موجب تاخیر در تکمیل این پروژه شد، وجود دکل برق، کابل مخابرات، فیبرنوری، لوله های پرقدرت و معمولی گاز، لوله های فاضلاب، لوله های دفع آبهای سطحی و تیرهای توزیع برق را از جمله این ۳۹ مانع برشمرد.
کرمی نژاد تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته تمامی این موانع به جز دو تا سه مورد رفع شده اند ضمن اینکه دکل برق موجود در مسیر پروژه نیز خریداری شده و در اولین فرصت جابه جا خواهد شد، از سویی دو عدد تیر برق در انتهای زیرگذر به سمت میدان افشار نیز در آینده نزدیک جابه جا خواهند شد.
تاخیر در تحویل تجهیزات
وی، دیر رسیدن تجهیزات خارجی پروژه موجود در گمرک را نیز دیگر عامل دیرکرد پروژه فتح المبین عنوان کرد و افزود: مدت هاست که منتظر تحویل سه قطعه مهم پروژه در گمرک بندرعباس هستیم که وعده داده شده طی امروز یا دو سه روز آینده تحویل داده شوند تا به محض تحویل این قطعات، مسیر سمت کوی مدرس پروژه نیز به سرعت بتن ریزی شود.
شهردار دزفول با بیان اینکه مشکلات نقدینگی و مشکل در خرید قطعات نیز از جمله عواملی بود که در روند احداث پروژه سایه انداخته بود، یادآور شد: درتمام مدت احداث پروژه فتح المبین سعی کردیم به عناوین مختلف مشکلات نقدینگی این طرح را تامین کنیم تا ادامه یابد.
کرمی نژاد درادامه بیان کرد: مقرر شده بود ظرف ۱۸ ماه پروژه تقاطع غیرهمسطح فتح المبین تکمیل شود در حالی که اکنون با وجود گذشت زمان مذکور ۴۰ درصد از پروژه باقی مانده، اما تمام تلاش ما این است که با رفع موانع موجود و تسریع در عملیات تا پایان سال این پروژه بزرگ و کلیدی را در دزفول به بهره برداری برسانیم.
وی همچنین، ۷۵۰ تن میلگرد را از جمله نیازهای اساسی پروژه فتح المبین دانست و خاطرنشان کرد: با پیگیری های صورت گرفته مقرر شده تا این میزان میلگرد از پروژه تجاری و تفریحی برج طاووس تامین شود ضمن اینکه در تلاش هستیم که با اتخاذ تدابیری اساسی تا اوایل هفته آینده نیروهای کارگر و پیمانکار پروژه را نیز افزایش دهیم تا وعده مذکور مبنی بر افتتاح پروژه تا پایان سال به خوبی محقق شود.
نظر شما