پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۵

رئیس اداره دامپزشکی ملارد خبر داد:

۵۰ مرکز متخلف واحدهای عرضه فراورده های خام دامی در ملارد پلمب شد

۵۰ مرکز متخلف واحدهای عرضه فراورده های خام دامی در ملارد پلمب شد

ملارد-رئیس اداره دامپزشکی ملارد از انجام هزار و ۲۰۰ بازدید از واحدهای عرضه فراورده های خام دامی و پلمب ۵۰ واحد متخلف در شش ماهه نخست سال ۹۵ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، علی شهرآیینی اظهار داشت: طی بازدید از مراکزعرضه فراورده های خام دامی و کارخانه های ملارد، ۵۰ مرکز متخلف شناسایی و با دستور دادستان پلمب وهفت هزار کیلوگرم فراورده با تغییرات ارگانولپتیک و تاریخ گذشته معدوم شد.

وی افزود: موضوع بازرسی بهداشتی در راستای ارتقای سطح بهداشت وسلامت غذایی جامعه یکی از وظایف مهم این اداره است که در این راستا و در شش ماهه نخست سال جاری، بیش از هزار و ۲۰۰ مورد بازدید ازمراکزعرضه فراورده های خام دامی و ۱۵۰ مورد نظارت بر کارخانه ها وبسته بندی های شهرستان انجام شده است.

 شهرآیینی از مردم  شهرستان درخواست کرد برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید گوشت و فراورده های خام دامی از مراکز غیر مجاز خودداری کرده و و هرگونه مورد مشکوک و غیر بهداشتی را به شماره های ۶۵۱۹۲۱۴۸ و ۶۵۱۹۱۸۳۴ اطلاع دهند.

کد خبر 3811479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha