پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۸:۲۴

معاون استاندار همدان:

دستگاه‌های اجرایی استان همدان برای اجرای طرح سرشماری بسیج شده‌اند

دستگاه‌های اجرایی استان همدان برای اجرای طرح سرشماری بسیج شده‌اند

همدان - معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: دستگاه‌های اجرایی استان همدان برای اجرای طرح سرشماری بسیج شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدابراهیم الهی‌تبار شامگاه دوشنبه در ستاد هماهنگی سرشماری نفوس و مسکن ۹۵ استان همدان باتاکید بر اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی استان همدان برای انجام سرشماری پای کار هستند، بر همکاری مردم در ارائه آمار و اطلاعات تاکید کرد.

الهی تبار بابیان اینکه دستگاه‌ها برای انجام هرچه بهتر سرشماری باید همکاری لازم را داشته باشند، گفت: همکاری مجموعه دولت در انجام این طرح ملی باید فراتر از مردم باشد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با تأکید بر اینکه سرشماری سرنوشت یک ملت را رقم می‌زند و باید با ارائه آمار و اطلاعات درست برنامه ریزی ها را دقیق تر کرد، عنوان کرد: اگر دستگاه‌های دولتی برای انجام سرشماری همکاری نداشته باشند موضوع برای پیگیری به استانداری اعلام می شود.

وی با بیان اینکه اطلاعات استخراجی از این آمار مبنای برنامه ریزی ها است و نهایت دقت در تهیه موارد مورد نظر در سرشماری نفوس و مسکن ضرورت دارد، گفت: مردم آمارگیران طرح سرشماری را فرزندان خود می‌دانند.

الهی تبار با تاکید بر اینکه باید اطلاعات مناسب و درست در اختیار مأموران سرشماری قرار گیرد و این افراد حمایت‌شده تا بتوانند از عهده کار خود برآیند، گفت: اجرا به شیوه نوین الکترونیکی، حذف فرم کاغذی و جمع آوری اطلاعات به وسیله تبلت از طریق مراجعه حضوری به خانوارها و خود اظهاری از طریق پر کردن فرم خانوار در سامانه اینترنتی مربوطه از مهم ترین مزایای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان به موضوع تورم نیز اشاره کرد و با بیان اینکه توفیقات دولت در مهار تورم قابل توجه بوده است، تاکید کرد: هیچ‌کدام از کشورهای منطقه نتوانسته تورم خود را مهار کند در حالی که ایران از عهده این کار برآمد.

وی بابیان اینکه یک عده یاد گرفته‌اند با نیت و سیاستی خاص بذر ناامیدی را بین مردم پراکنده کنند و سرمایه‌های اجتماعی را بسوزانند، گفت: سیاست اقتصادی کشور و دولت درست است و به‌ خوبی پیش می‌رود.

کد خبر 3811812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha