پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۸

فرماندار ماهشهر:

۷ میلیارد دلار گردش مالی صنایع پتروشیمی ماهشهر در تهران است

۷ میلیارد دلار گردش مالی صنایع پتروشیمی ماهشهر در تهران است

اهواز ـ فرماندار شهرستان بندرماهشهر گفت: هفت میلیارد دلار گردش مالی صنایع پتروشیمی ما است که عمدتا در تهران است و اگر همکاری صورت گیرد به خوزستان منتقل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور قمر پیش از ظهر امروز سه شنبه در جلسه سرمایه گذاری که با حضور شاهدایی معاون وزیر نفت، استاندار خوزستان، شهیدی نیا مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد، اظهار کرد: در ارتباط با جذب سرمایه گذار با ستاد اجرایی فرمان امام جلساتی داشتیم و آنها موافقت خود را برای همکاری در سرمایه گذاری اعلام کردند.

وی اضافه کرد: تسهیلات ارزان قیمت از بانک ها نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

فرماندار شهرستان بندرماهشهر عنوان کرد: هفت میلیارد دلار گردش مالی صنایع پتروشیمی ما است که عمدتا در تهران است و اگر همکاری کنند تا حداقل یک سوم از آنها را به خوزستان منتقل کنند آن وقت تسهیلات ارزان قیمت برای صاحبان صنایع و پتروشیمی و تولید نیز فراهم می شود.

ابراهیم بریحی نژاد شهردار چمران نیز در ادامه گفت: یک موضوعی در خصوص واگذاری زمین به شهرداری چمران در قالب تفاهمنامه است که حدود ۱۸ ماه گذاشته و بعد از این زمان تازه به خانم شاهدایی رسیده که خواستار تأیید آن هستیم.

کد خبر 3812181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha