به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرید لطیفی عصر سه شنبه در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مرکزی در اراک اظهار داشت: موضوع اعتبارات و بودجه حوزه مدیریت بحران از جمله مهمترین چالش ها و دغدغه های این حوزه است که انتظار می رود مورد توجه ویژه مسئولان قرار گیرد.
وی افزود: مساله کمبود منابع در بخش مدیریت بحران، هم به کمبود اعتبارات و هم به کمبود نیروی انسانی و تجهیزات اشاره دارد که این مساله آسیب های ناشی از وقوع حوادث و مخاطرات را افزایش می دهد.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: تامین این منابع بر نحوه مدیریت سوانح غیرمترقبه، مخاطرات طبیعی و از این قبیل نقش مهم و موثری دارد.
لطیفی تصریح کرد: نکته دیگر اینکه در مناطق مختلف کشور باید مخاطرات احتمالی بررسی و شناسایی شود تا علاوه بر تامین منابع، آمادگی لازم در مواجهه با این مخاطرات ایجاد شده و کمترین آسیب در صورت وقوع اینگونه حوادث ایجاد شود.
وی خاطرنشان ساخت: آموزش مردم و آمادگی آنها نیز در مساله مدیریت بحران و سوانح احتمالی، مساله مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد تا اثر منفی رخداد این حوادث کاهش یابد.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: سالانه پنج درصد از بودجه کل کشور که حدود ۱۲هزار میلیارد تومان است به مساله مدیریت بحران و پروژه های پیشگیرانه و مقابله با مخاطرات تخصیص می یابد.
لطیفی با اشاره به اعتبار سالانه ای که برای مدیریت بحران در استان ها تخصیص می یابد نیز افزود: در استان ها با توجه به ارزیابی وضعیت منطقه و مخاطرات آن استان و ضرورت ها، حدود پنج درصد از اعتبارات ملی آن استان به حوزه مدیریت بحران اختصاص می یابد.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: در حوزه مدیریت بحران، دستگاه های مرتبط و مسئول در استان ها باید در مواجهه با مخاطرات و در زمان بحران، هماهنگ باشند و از ناهماهنگی و عملکرد جزیرهای بپرهیزند.
گفتنی است در این جلسه گزارش اقدامات و عملکرد کارگروه های ۱۴گانه مدیریت بحران استان مرکزی به معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور ارائه شد.
نظر شما