پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۹:۵۵

چهار دهه دشمنی اقتصادی آمریکا با ایرانیان در برنامه «چوب خط»

چهار دهه دشمنی اقتصادی آمریکا با ایرانیان در برنامه «چوب خط»

پنجاه و هشتمین قسمت برنامه اقتصادی «چوب خط» با موضوع دشمنی ایران آمریکا با ملت ایران در حوزه اقتصاد، چهارشنبه ۱۲ آبان از شبکه افق پخش می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجاه و هشتمین قسمت برنامه تلویزیونی «چوب خط» به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان روز مبارزه با استکبار، به موضوع «دشمنی ایران آمریکا با ملت ایران در حوزه اقتصاد» می پردازد.

علی مروی تهیه کننده «چوب خط» در این زمینه اظهار کرد: قصد داریم در برنامه چهارشنبه شب از سابقه دیرینه اتفاقات دوران دفاع مقدس تا سال های بعد از آن و شرایط کنونی را مورد بررسی قرار دهیم.

وی افزود: FATF، برجام و تحریم ها از جمله مسائلی هستند که با حضور کارشناسان ذیربط در مورد دشمنی آمریکا با ایران در حوزه اقتصاد مورد نقد و بررسی واقع می شوند.

این تهیه کننده تلویزیونی خاطرنشان کرد: در بخش «نگاه هفته» نیز به انجام مذاکرات نفتی شرکت نفت ایران با طرف های خارجی و حذف شرکت های ایرانی پرداخته می شود.

وی ادامه داد: این هفته قصد داریم در بخش دیگری از برنامه کتاب های «جنگ های ارزی» جیمز ریکارد را نیز معرفی کنیم.

برنامه «چوب خط» چهارشنبه ۱۲ آبان ماه ساعت ۲۰:۳۰ به صورت زنده از شبکه افق پخش می شود و تکرار آن هم ساعت ۱۵:۳۰ روز بعد روی آنتن می رود.

کد خبر 3813060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha