به گزارش خبرگزاری مهر، ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان در بیانیه ای تاکید کرد: روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را فرصتی برای «جهاد کبیر» و نمایش «نه» بزرگ ملت ایران به آمریکا و شبکه پلید سلطه و استکبار دانست.
در بخشی از این بیانیه آمده است: تامل و تعمق در واقعه تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ماه سال ۱۳۴۲ و جنایت کشتار وحشیانه دانش آموزان انقلابی در ۱۳ آبان ماه سال ۱۳۵۷ نشانگر این واقعیت است که این وقایع در راستای راهبردهای آمریکا و یکه تازی کاخ سفید در راهبری رژیم پهلوی و تنظیم محاسبات و سیاست های نظام منفور شاهنشاهی صورت پذیرفته است و اقدام انقلابی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) در ۱۳ آبانماه سال ۱۳۵۸ نیز واکنش جامعه انقلابی ایران به موضوع «نفوذ» و «جاسوسی» آمریکایی ها و سء استفاده از محل سفارت خانه ایالات متحده در تهران بود.
این بیانیه می افزاید: آمریکا بر اساس خوی استکبار و سلطه طلبی ذاتی خود مرکز اصلی فتنه و ام الفساد عالم بوده و هیچگاه با نظامی مستقل و مردمی که مظهر حیات مقتدرانه اسلام ناب محمدی (ص) است سرآشتی و دوستی ندارد و تاریخ ۳۸ سال گذشته نیز حاوی صحنه های معناداری است که به خوبی تقابل انقلاب اسلامی و نظام سلطه گر آمریکا را راهبردی و هویتی معرفی کرده است.
نظر شما