پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۵۵

آمریکا کماکان محور شرارت و جنایت و رأس استکبار است

آمریکا کماکان محور شرارت و جنایت و رأس استکبار است

بیرجند- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اعلام کرد: آمریکا کماکان محور شرارت و جنایت و رأس استکبار است و ۱۳ آبان امسال روز بزرگ فریادرسای «مرگ بر آمریکا» خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره امام راحل عظیم‌الشأن، شهدای یوم‌الله سیزدهم آبان به ویژه دانش‌آموزان شهید سال 1357 و سی و یک شهید دانشجوی پیرو خط امام (ره) و فاتحان لانه جاسوسی آمریکا، با صدور بیانیه‌ای یوم‌الله سیزدهم آبان را روز «اعلام برائت و فریاد کوبندۀ خشم و نفرت و انزجار» امت‌های آزاده و اسلامی به ویژه ملت مبارز، بیدار و استکبار ستیز ایران اسلامی علیه استکبار آمریکایی دانست و اعلام کرد: آمریکا کماکان محور شرارت و جنایت و رأس استکبار است و 13 آبان امسال روز بزرگ ـ فریادرسای «مرگ بر آمریکا» خواهد بود.

در این بیانیه آمده است: با ادامۀ رفتار و ادبیات زشت، اهانت آمیز و زورگویانه دولتمردان امریکا در مواجهه با سایر کشورهای مستقل، آزادیخواه، عدالت طلب و مسلمان به ویژه ملت بزرگ و صلح‌طلب ایران اسلامی، ملت شهید پرور و استکبارستیز ایران همچنان آمریکا را شیطان بزرگ و دشمن شماره یک خود و بلکه جامعه بشری و صلح و امنیت جهانی می‌داند.

سیزدهم آبان صرفاً چند رویداد تاریخی نیست بلکه نماد استکبارستیزی ملت بزرگ ایران و سیلی جوانان قدرتمند و باایمان متکی بر قدرت الهی و پیرو رهبر الهی بر هیمنه پوشالی استکبار والگویی عملیاتی و جهانی در مبارزه علیه قدرت‌های شیطانی و استکباری است.

سیزدهم آبان ماه در حافظه تاریخی ملت بزرگ و شجاع ایران اسلامی نقطه عطفی در جهت سرعت بخشیدن به روند شکل‌گیری، تداوم، استمرار و بالندگی انقلاب اسلامی است و برجسته‌ترین ویژگی آن در مبارزه مستمر ملت ایران در ادوار مختلف تاریخی با «استبداد داخلی» و «استکبار و سلطه خارجی» است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: شکست‌های تلخ و پی در پی شیطان بزرگ، آمریکای ام‌الفساد قرن، در بیش از سه دهه دشمنی آشکار با انقلاب اسلامی و اعتراف دولتمردان و سردمداران محافل سیاسی ـ امنیتی غرب نسبت به ناکارآمدی و استیصال و درماندگی نقشه‌ها، ترفندهای شوم و فتنه‌ها و آشوب‌های شیطانی نظام سلطه علیه بیادهای فکری و فرهنگی مکتب سراسر نورانی اسلام و انقلاب اسلامی، بیانگر اقتدار، رشد و پیشرفت و تعالی ایران اسلامی در افق چشم‌انداز پیش‌روی خود در سایۀ تدابیر و هوشمندی ولایت‌فقیه و رهبری انقلاب اسلامی و هوشیاری و بصیرت مثال‌زدنی مردم انقلابی و رشید است.

کد خبر 3813914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha