پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹

مدیرکل کمیته امداد استان یزد خبر داد:

افزایش ۱۰۶ درصدی اعطای تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان یزدی

افزایش ۱۰۶ درصدی اعطای تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان یزدی

یزد ـ مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: در شش ماه نخست امسال ۱۳۸ میلیارد و ۳۶۲ میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی به ۸۵۴ خانواده تحت حمایت و نیازمندان متقاضی پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان یزد، محسن علیزاده اظهار داشت: این تسهیلات از محل منابع قرض الحسنه بانکی و امدادی پرداخت شده و آمار متقاضیان نیز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از افزایش ۶۶ درصدی برخوردار بوده است.

وی گفت: این نهاد با فراهم کردن زمینه خودکفایی افراد مستعد اشتغال تحت حمایت با اهدای تسهیلات لازم در طرح های خودکفایی (خوداشتغالی)، مشاغل خانگی (توان افزایی) و کارانگیزی نقش مهمی در جهت توانمند سازی آنان ایفا می کند.

علیزاده با اشاره به افزایش ۱۰۶ درصدی اعطای تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان تحت حمایت استان طی ۶ ماهه ابتدای سال جاری افزود: مددجویان تحت حمایت با دریافت تسهیلات اشتغالزائی و فراگیری آموزشهای لازم در این زمینه به استقلال اقتصادی و خودکفائی رسیده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج میشوند.

هم اکنون بیش از ۲۹ هزار خانوار تحت حمایت به تعداد ۵۴ هزار و ۳۶۹ نفر از خدمات تک و چند خدمتی کمیته امداد استان یزد استفاده می کنند.

کد خبر 3815059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha