پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۲۷

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:

خواستار اصلاح نظام تعرفه‌های پزشکی هستیم

خواستار اصلاح نظام تعرفه‌های پزشکی هستیم

مشهد ـ عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در خواست داریم قبل از اینکه با پرداخت‌های غیر قانونی مقابله شود، در ابتدا اصلاح نظام تعرفه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی شامگاه دوشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بنا بر این بود که  ۱۰ درصد درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها و یک درصد درآمد به دست آمده از قانون ارزش افزوده برای تامین مالی طرح پوشش ۱۰۰ درصدی بیمه درمانی مردم تخصیص داده شود، اظهار کرد: به دلیل رایگان بودن این طرح به جای ۶ میلیون نفر، ۱۱ میلیون نفر در این بیمه ثبت نام کردند و از طرفی بیمه‌ها و دولت فقط ۵۰ درصد درآمد پیش‌بینی شده به این طرح را اختصاص دادند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هدف از ایجاد موانع در اجرای این طرح را، زمین زدن طرح تحول نظام سلامت دانست و ادامه داد: طرحی که منابع مالی آن تامین نشود و هزینه های اضافی را نیز به آن تحمیل کنند قطعا با مشکل برخورد می کند.

وی همچنین پرداخت‌های کلان به پزشکان را نهی کرد و افزود: در خواست ما و مسئولان وزارت بهداشت این است که قبل از اینکه با پرداخت‌های غیر قانونی مقابله شود، در ابتدا اصلاح نظام تعرفه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

قاضی زاده هاشمی در ادامه با بیان اینکه تعرفه‌های پزشکی در شورای عالی بیمه تنظیم و تدوین می شوند، گفت: وزارت بهداشت و نظام پزشکی تنها دو رای و بیمه‌ها، سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون ۶ رای دارند.

وی با گلایه از وضعیت پرداختی‌ها در وضعیت کنونی خاطرنشان کرد: قبل از سال ۸۳ همه امور و منابع حوزه سلامت و درمان کشور در اختیار وزارت بهداشت بود و با یک سوم منابع کنونی شاخص های سلامت در کشور محقق می‌شد اما امروز آن‌هایی که دو سوم منابع را در اختیار دارند خود را مسئول تامین سلامت کشور نمی‌دانند و هر وقت صلاح بدانند پرداخت ها را قطع می‌کنند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه ۸۳ درصد منابع طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان‌ها جهت تامین دارو و تجهیزات پزشکی صرف می‌شود، ادامه داد: با وجود اینکه استفاده غیراصولی و کنترل نشده از تجهیزات پزشکی در سیستم درمان کشور و طرح تحول سلامت، یکی از معایب این طرح است که متاسفانه کسی به آن توجهی ندارد و ایرادی نمی‌گیرد.

وی در خصوص محصولات تراریخته تصریح کرد: همانطور که می‌دانیم تمام سویا ، ۸۰ درصد ذرت و حدود ۴۰ درصد گندم و جو جزء محصولات تراریخته هستند که به دلیل ارزان بودن آن ها به راحتی وارد کشور می‌شوند و نمی‌توان از ورود این محصولات جلوگیری کرد، زیرا ما از ساختار ژنتیکی این محصولات که در بازارهای جهانی عرضه می شود اطلاع نداریم و شرکتهای تولید کننده نیز این اطلاعات را در اختیار مصرف کنندگان قرار نمی دهند.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: هنوز زیان مصرف محصولات تراریخته اثبات نشده است زیرا این موضوع  مخالفان و موافقان بسیاری دارد که نفی یا اثبات آن امکان‌پذیر نیست.

کد خبر 3817927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha