پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۷:۴۰

رئیس مجلس شورای اسلامی:

روز « نجات غریق، توفیق و سلامت» در تقویم ملی ثبت شود

 روز « نجات غریق، توفیق و سلامت» در تقویم ملی ثبت شود

آمل - رئیس مجلس شورای اسلامی بر لزوم نامگذاری یک روز در تقویم ملی با عنوان نجات غریق، توفیق و سلامت تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی سه شنبه شب در پیامی به پنجمین همایش جرعه ای از ایثار به مناسبت پاسداشت رشادت پهلوان ناجی غریق آملی مرحوم سید حسین ابراهیمیان که پنج سال قبل برای نجات یکی از هموطنان در سواحل محمود آباد ، در  دریای خزر غرق شد اظهار داشت:امداد و نجات و رسیدگی به حادثه دیدگان و مصدومین در کشور جایگاه و رتبه والا و ارزشمندی بوده وبیانگر خلوص نیت و تعهد تلاشگران این عرصه است.

در ادامه این پیام که توسط پدر مرحوم ابراهمیان قرائت شده، لاریجانی آورده است: آنان که با در نظرگرفتن رضایت خداوند، بی ادعا و در نهایت گمنامی به یاری رساندن به همنوعان خود می پردازند به طور یقین در نزد پروردگار خویش عزتمند و محترم هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این پیام ادامه داد: عزیزان نجات غریق از زمره فعالان این عرصه هستند که با عشق و ایمان به مردم و با دلهایی به مشابه دریا و با قلبی از ایثار و گذشت به خدمت صادقانه اهتمام دارند.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جان باختگان نجات غریق کشور بر ضرورت نام گذاری یک روز در تقویم با عنوان نجات غریق، توفیق و سلامت همه عزیزان و تلاشگران این عرصه تاکید کرد.

محمد محمدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پنج سال گذشته یکی از شهروندان آملی به نام سید حسین ابراهیمیان جان خود را برای نجات همنوع از دست داد و حرکت ارزشمند این جوان عزیز سبب شد تا به فکر برگزاری چنین همایشی شویم.

محمدی با اشاره به اینکه  در شهر آمل ایثارگران بسیاری داریم که در این امر ارزشمند اهتمام ویژه ای دارند ادامه داد: ضرورت دارد قدرشناسی شایسته ای از این عزیزان صورت گیرد که در هر سال از تعدادی از فعالان حوزه ایثار قدردانی می شود و این افراد از سوی ستاد برگزاری همایش جرعه ای از ایثار انتخاب می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل ادامه داد: ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری از جمله امور مهم و اساسی است که باید از همه ظرفیتها در این مسیر استفاده شود.

وی اظهارداشت: همایش جرعه ای از ایثار خود می تواند عاملی در راستای ترغیب و تشویق مردم برای حرکت در امر ایثار و فداکاری باشد که برکات و دستاوردهای خوبی دارد.

کد خبر 3819360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha