پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۲

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی اردبیل:

اقشار کارگری کمترین عضویت در کتابخانه‌های عمومی اردبیل را دارند

اقشار کارگری کمترین عضویت در کتابخانه‌های عمومی اردبیل را دارند

اردبیل – مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل کمترین میزان عضویت در کتابخانه‌های عمومی استان را در بین اقشار کارگری عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رباب عزیزخانی بعدازظهر پنج‌شنبه در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۹ هزار و ۴۱۱ نفر عضو کتابخانه‌های عمومی استان هستند، افزود: از آن تعداد ۴۵ هزار و ۶۷۵ نفر عضو کتابخانه‌های نهادی هستند.

وی با اذعان به عضویت سه هزار و ۷۳۶ نفر در کتابخانه‌های مشارکتی اردبیل ادامه داد: بیشترین عضویت در بین دانش آموزان و کمترین عضویت در بین کارگران به ثبت رسیده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان متذکر شد: ۱۴.۱ درصد از اعضای فعال کتابخانه‌های عمومی استان در مشاغل آزاد، هفت درصد کارمند، یک‌دهم درصد کارگر، دودهم درصد نظامی و ۴.۷ درصد خانه‌دار هستند.

عزیزخانی تصریح کرد: ۵۰.۱ درصد از اعضا شامل دانش آموزان و ۱۶.۵ درصد شامل دانشجویان است و در مجموع می‌توان گفت پنج درصد از جمعیت باسواد استان عضو کتابخانه‌های عمومی هستند.

وی با بیان اینکه برنامه‌های متنوعی برای جذب شهروندان به کتابخانه‌های عمومی تدارک دیده شده است، ادامه داد: از جمله روز ۲۴ آبان ماه به مناسبت روز کتاب و کتاب‌خوانی تمامی اقشار مردمی می‌توانند به صورت رایگان عضو کتابخانه‌های عمومی شوند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان به فعالیت ۶۸ باب کتابخانه در استان اشاره کرد و گفت: پذیرش برای عضویت رایگان در تمامی کتابخانه‌ها انجام می‌شود.

کد خبر 3820871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha