پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۵۵

جزئیات کشف جمجمه سه هزار ساله در خیابان صفی علیشاه

جزئیات کشف جمجمه سه هزار ساله در خیابان صفی علیشاه

مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران درباره کشف جمجمه انسانی سه هزار ساله در خیابان صفی علیشاه گفت: نامه توقف عملیات حفاری شرکت آب و فاضلاب در این محدوده گرفته شده است.

رجبعلی خسروآبادی مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران با حضور در غرفه خبرگزاری مهر در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها درباره کشف جمجمه انسانی در خیابان صفی‌ علیشاه به خبرنگار مهر گفت: در پی حفاری شرکت آب و فاضلاب در خیابان صفی علیشاه، کارگران با جمجمه انسانی برخورد کردند که ابتدا تصور شد موضوع جنایی بوده باشد؛ به همین دلیل قوه قضائیه را از این موضوع مطلع کردیم اما بعد متوجه شدند که قدمت این جمجمه زیاد است پس با کارشناسان میراث فرهنگی در تهران تماس گرفتند. کارشناسان نیز تخمین زدند که این جمجمه متعلق به سه هزار سال قبل یعنی هزار سال قبل از میلاد است. همچنین گمانه‌زنی‌ها تاکنون نشان می‌دهد که این استخوان متعلق به دوره عصر آهن یک و دو باشد.

وی گفت: باید در این زمینه کار کاوش انجام شود تا بتوان دقیق‌تر صحبت کرد. نامه کاوش را نیز از پژوهشگاه میراث فرهنگی گرفته‌ایم و خواستار توقف عملیات شده‌ایم.

مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران افزود: باید بررسی شود که دقیقاً با چه چیزهای دیگری در آن محدوده روبرو هستیم و مطمئن‌تر بگوییم که این جمجمه متعلق به کدام دوره است.

خسروآبادی تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب اگر به چنین مواردی برخورد کند، آن را کتمان نمی‌کند. ابلاغیه و مصوبات قانونی وجود دارد که هر گاه به چنین مواردی برخورد کردند باید آن را به سازمان میراث فرهنگی اعلام کنند.

کد خبر 3821234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha