پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۴۵

رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر:

سمینار پتروشیمی و انرژی در عسلویه برگزار می‌شود

سمینار پتروشیمی و انرژی در عسلویه برگزار می‌شود

بوشهر - رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر گفت: سمینار پتروشیمی و انرژی با حضور نخبگان حوزه پتروشیمی و انرژی بهمن ماه امسال در عسلویه برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد نخبگان استان بوشهر، رضا آذین اظهار داشت: استان بوشهر به عنوان پایتخت انرژی کشور از ظرفیت های عظیم نفت، گاز، پتروشیمی، انرژی هسته‌­ای، انرژی‌های نوین و تجدید پذیر مانند فناوری دریایی بهره می‌برد و بدون شک استفاده مطلوب از این پتانسیل ها بدون تربیت و هدایت نیروی انسانی ممتاز و مستعد امکان پذیر نیست.

رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر با اشاره به برگزاری سمینار پتروشیمی و انرژی با حضور نخبگان حوزه پتروشیمی و انرژی کشور گفت: به دنبال برگزاری موفق اولین اجتماع نخبگان و سرآمدان علمی حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی که سال گذشته توسط این بنیاد در عسلویه برگزار شد امسال این سمینار به صورت تخصصی در حوزه پتروشیمی و انرژی برگزار خواهد شد.

وی شناخت ظرفیت‌های علمی، مدیریتی و صنعتی جامعه نخبگانی حوزه پتروشیمی و انرژی و ایجاد زمینه سازی برای اثرگذاری در سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی مدیران تلاش برای توانمندسازی نخبگان و سرآمدان این حوزه را از اهداف برگزاری سمینار پتروشیمی و انرژی ذکر کرد و افزود: این سمینار بهمن‌ماه با حضور مسئولان بلندپایه وزارت نفت، بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در عسلویه برگزار می‌شود و از برگزیدگان به نحو شایسته‌ای تقدیر خواهد شد.

آذین با بیان اینکه بنیاد نخبگان استان بوشهر، شرکت پتروشیمی جم، انجمن مهندسی شیمی ایران و دانشگاه خلیج فارس بوشهر در برگزاری این سمینار مشارکت دارند، خاطر نشان ساخت: این سمینار با موضوعاتی چون مدیریت انرژی، ممیزی انرژی، بهره وری انرژی، آینده نگاری فناوری انرژی، فناوری های نوین حوزه انرژی و انرژی و محیط زیست برگزار می شود و متخصصین این حوزه می توانند تا بیستم دیماه با مراجعه به سایت بنیاد نخبگان استان بوشهر و یا شرکت پتروشیمی جم مقالات خود را برای ارائه در این سمینار ارسال کنند.

کد خبر 3822162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha