پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۴۰

مشاور عالی وزیر کشور:

دوره‌های توانمندسازی ویژه ۴ هزار تشکل مردم‌نهاد برگزار می‌شود

دوره‌های توانمندسازی ویژه ۴ هزار تشکل مردم‌نهاد برگزار می‌شود

اردبیل – مشاور عالی وزیر کشور از برگزاری دوره‌های توانمندسازی ویژه چهار هزار تشکل مردم‌نهاد فعال در سطح کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن مشکینی بعدازظهر یکشنبه در حاشیه طرح آموزشی متمرکز سازمان‌های مردم‌نهاد استان اردبیل در جمع خبرنگاران تصریح کرد: مشارکت نهادی یکی از مهم‌ترین ارکان توسعه اجتماعی است که مبانی دینی، تجربیات بشری و قانون اساسی کشور آن را تائید می‌کند.

وی از مهم‌ترین اشکال فعالیت‌های اجتماعی را تشکل‌های اجتماعی دانست که با اهداف غیرسیاسی و غیرانتفاعی در کشور فعال شده‌اند و امروز از سوی وزارت کشور برای فعالیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مورد از این تشکل‌ها مجوز صادر شده است.

معاون امور سازمان‌های مردم‌نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور تأکید کرد: علاوه بر وزارت کشور دو دستگاه بهزیستی و نیروی انتظامی نیز برای فعالیت تشکل‌ها مجوز صادر می‌کنند.

مشکینی از جمله مهم‌ترین برنامه‌های پیرامون تشکل‌ها را برگزاری دوره‌های توانمندسازی عنوان و اضافه کرد: در این راستا توانمندسازی چهار هزار تشکل از سوی وزارت کشور هدف‌گذاری شده است.

وی با تأکید به اختصاص ۲۵ ساعت زمان برای هر تشکل و آشنا شدن آن ها با مباحث مختلف اضافه کرد: در استان اردبیل نیز به عنوان هجدهمین استان دوره‌های آموزشی برگزار می‌شود.

مشاور عالی وزیر کشور با تأکید به اینکه تاکنون دو هزار و ۷۰۰ تشکل در این دوره‌ها مشارکت داشته‌اند، تأکید کرد: در واقع هدف از دوره‌ها آشنا شدن تشکل‌ها با مباحث روز جامعه، احصا آسیب‌های اجتماعی و نحوه موجه و پیشگیری از آسیب‌ها است.

مشکینی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین تأکیدات مسئولان ارشد کشور گفتمان سازی مقوله سرمایه اجتماعی است و لازم است برای تحقق آن تشکل‌های اجتماعی ورود آگاهانه و معقولی داشته باشند.

کد خبر 3823387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha