پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۳۲

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین:

مهمترین رسالت آموزش و پرورش، تربیت افرادی متعهد و بادانش است

مهمترین رسالت آموزش و پرورش، تربیت افرادی متعهد و بادانش است

قزوین- مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: مهمترین رسالت آموزش و پرورش تربیت فرزندانی متعهد برای مدیریت آینده کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش توانمندسازی مشاوران مدارس با عنوان پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی فضاهای مجازی روز دوشنبه با حضور مرتضی منطقی محقق و پژوهشگر و استاد دانشگاه خوارزمی در تربیت معلم قزوین برگزار شد.

سالار قاسمی در این همایش اظهارداشت: باید تلاش کنیم تا ابتدا معلمان مهارت های حرفه ای خود را افزایش دهند زیرا  مدیران روح حاکم بر مدارس هستند که باید توانمند باشند.

وی افزود: دانش آموزان بیشترین الگو را از خانواده ها می گیرند و استفاده از فضای مجازی از خانواده شروع شده لذا وظیفه داریم اولیاء را توجیه کرده و راه استفاده صحیح از فضای مجازی را برای آنها بیان کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآورشد: برای توانمند سازی دانش آموزان باید ابتدا خودمان را توانمند کنیم زیرا اگر توانمند نباشیم، نمی توانیم رسالت اصلی آموزش و پرورش را محقق کنیم.

وی تصریح کرد: کار اصلی آموزش و پرورش تربیت جوانان و نوجوانانی متدین است و همه نیروهای آموزش و پرورش باید متشخص و متفکر باشند و فضای پرورشی و تربیتی در آموزش و پرورش حاکم شود.

قاسمی اضافه کرد: امروزه در جامعه با پیشرفت تکنولوژی، آسیب های استفاده نادرست از تکنولوژی روز به روز بیشتر می شود که باید برای این پدیده هم برنامه داشته باشیم و اسیب هیا آن را کم کنیم.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش آیینه تمام نمای کشور است و مدیران در کاهش آسیب های اجتماعی و روانی نقش تأثیر گذاری دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهارداشت: باید بتوانیم به خوبی از ظرفیت ها استفاده کنیم و دانش آموزان و والدین را با آسیب های روانی، اجتماعی فضاهای مجازی آشنا کنیم و راه های پیشگری از آسیب ها و استفاده صحیح را برای آنها بیان کنیم.

در این همایش ۲ روزه در هر مرحله بیش از ۶۰۰ نفر از مشاوران مدارس دوره اول ودوم متوسطه، مدیران مدارس متوسطه و هنرستان ها و نیز کارشناسان و اعضای هسته های مشاوره شرکت کردند.

کد خبر 3824213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha