پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۱۶

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد خبر داد:

جذب ۱۰۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای یزد به بازار

جذب ۱۰۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای یزد به بازار

یزد ـ رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد گفت: تقریبا ۱۰۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای یزد جذب بازار کار شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحیدر میرفخرالدینی ظهر امروز در نشستی خبری به مناسبت ارتقا دانشکده‌های فنی استان یزد به دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: دانشگاه‌های فنی و حرفه ای، دانشگاه‌های نسل سوم و تقاضامحور هستند و رشته‌ها و جذب دانشجو در این دانشگاه بر اساس بازار کار انجام می‌شود.

میرفخرالدینی افزود: بر اساس بررسی های انجام شده و ارتباط فارغ التحصیلان با دانشگاه، تقریبا ۱۰۰ درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده اند.

وی عنوان کرد: یزد نخستین استانی است که دانشگاه فنی و حرفه ای آن با ادغام و ارتقا دانشکده های فنی و حرفه ای راه اندازی شد و اکنون ۱۲ هزار دانشجو در ۱۰۲ رشته در ۱۲ آموزشکده این استان مشغول به تحصیل هستند و از ترم بهمن ماه نیز هزار و ۳۰۰ نفر دیگر به این تعداد اضافه خواهد شد.

میرفخرالدینی ادامه داد: دانشگاه‌های فنی و حرفه ای کاملا دولتی و برای دانشجویان بدون هزینه است اما این دانشگاه ها به دلیل نیاز به تامین لوازم، ابزار و مواد اولیه برای کارگاه‌های آموزشی، برای دولت بسیار پرهزینه است اما دولتمردان به این نتیجه رسیده اند که باید در حوزه آموزش‌های فنی و مهارتی وارد شده و سرمایه گذاری کنند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد با اشاره به اینکه این دانشگاه در یزد خوابگاه، تغذیه و دیگر امکانات رفاهی برای دانشجویان پیش‌بینی کرده و همه این امکانات در صحن دانشگاه گردآوری شده است، افزود: متاسفانه این دانشگاه چندان برای خانواده ها و محصلان یزدی شناخته شده نیست به همین دلیل اغلب دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان غیربومی از شهرهای بزرگ تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: یکی از اولویت‌های اصلی این دانشگاه، تقویت مقاطع کاردانی و کارشناسی است و به فکر راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد و دکترا نیستیم اما در عین حال برای ارتقا وضعیت کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های این دانشگاه تلاش می کنیم و البته اکنون نیز تقریبا شرایط خوبی در این آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه ای یزد حکمفرماست اما در هر حال اولویت نخست ما، به روز رسانی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها است.

میرفخرالدینی با اشاره به اینکه در حال حاضر شش آموزشکده در مرکز استان یزد و شش مرکز در شهرستان‌های اردکان، میبد، ابرکوه خاتم و تفت دایر است،‌ افزود: در تلاشیم یک آموزشکده فنی و حرفه‌ای خواهران برای شهرستان مهریز ایجاد کنیم که امیدواریم با پیگیری‌هایی که اکنون در دست انجام است، این امر به زودی محقق شود.

کد خبر 3824363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha