به گزارش خبرگزاري "مهر" در اين بيانيه آمده است: همانگونه كه رهبر فرزانه انقلاب فرمودند: سخنان پاپ، تازه ترين حلقه توطئه جنگ صليبي است. سخنان پاپ كمك به سياست هاي سلطه گران جهاني براي ايجاد بحران مذهبي ميان مسلمانان و مسيحيان است. رهبر كاتوليك ها، كه يكي از اديان پرطرفدار در ميان اديان ابراهيمي در اروپاست، با زير سئوال بردن مفهوم عظيم جهاد و شهادت و توهين به اسلام و پيامبر اكرم (ص) و چه خود و دين مسيحيت را به عنوان رهبر پرطرفدارترين دين در اروپا شديدا خدشه دار نمود و با اين سخنان نابخردانه خشم تمام جهان اسلام را برانگيخته و نيت او و ابرقدرت ها را كه به جاي تشويق افكار عمومي جهان به سمت احترام متقابل، صلح و گفتگوي تمدن ها و فرهنگ ها وامنيت به سمت توهين و خشونت و تروريسم سوق مي دهد به وضوح نمايان مي سازد.
در ادامه بيانيه شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي آمده است: اظهارات جاهلانه رهبر كاتوليك هاي جهان منعكس كننده عمق نا آگاهي وي از اسلام و مسلمانان است. او به جاي اينكه منادي صلح و امنيت و آرامش و محبت و ترويج روابط مناسب بين پيروان اسلام و مسيحيت باشد، منادي تحقير و توهين و استخفاف و خدشه در روابط مناسب بين پيروان اسلام و مسيحيت است.
باز هم تاكيد مي كنيم، همانگونه كه رهبر معظم انقلاب اسلامي فرمودند: اين سخنان از يك مقام ارشد روحاني مسيحي بسيار مايه تاسف و تعجب است. او به دليل نا آشنايي با بسياري از مفاهيم اسلامي كمال بي انصافي را نشان داده اند. پاپ جهاد اسلامي رادرك نكرده و نمي دانند كه جهاد اسلامي براي مبارزه آزادي بخش ملت ها باقدرت هاي است كه انسان ها را به بردگي مي كشانند.
در پايان اين بيانيه آمده است: رهبران اديان و مذاهب جهان مي بايست، بيش از ديگران بر وحدت وعدالت گستري ميان اديان تلاش نموده ومرعوب تبليغات استكبار جهاني شده و با هوشياري در راستاي نزديكي و گفتگوي بين اديان گام هاي موثر ومفيد بردارند.
نظر شما