پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۴۹

درگفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

تصادف زائران اربعین حسینی(ع) در محور خرم‌آباد - اندیمشک

تصادف زائران اربعین حسینی(ع) در محور خرم‌آباد - اندیمشک

پلدختر - فرمانده انتظامی شهرستان پلدختر از وقوع یک فقره تصادف زائران اربعین حسینی(ع) در محور خرم آباد - اندیمشک خبر داد.

سرهنگ صفر عبدالوند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در سخنانی اظهار داشت: بر اثر واژگون شدن یک دستگاه سواری پژو در محور آزاد راه خرم آباد - اندیمشک سه نفر کشته و دو نفر نیز مجروح شدند.

وی بیان داشت: یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ که حامل زائران اربعین حسینی تابعه افغانستان بودند از خرم آباد به سمت اندیمشک در حرکت بود که در عوارضی دوم در ۷۰ کیلومتری جنوب پلدختر واژگون شد.

فرمانده انتظامی شهرستان پلدختر افزود: شدت این واژگونی به حدی بود که راننده پژو «حسین حسن آباد یارلقی»  و دو سرنشین دیگر آن به نام های «گلچیده حسینی» و «مرتضی احمدی» در دم جان سپردند.

سرهنگ عبدالوند گفت: در اثر این واژگونی دو نفر دیگر از سرنشینان سواری پژو به نام های «احمد علی» و «محمد علی محمدی» مجروح شدند که توسط امدادگران و اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک منتقل شدند.

وی گفت: بر اساس اعلام کارشناس تصادفات پلیس راه محور آزاد راه خرم آباد- اندیمشک، خستگی و خواب آلودگی راننده سواری پژو علت این حادثه رانندگی بوده است.

کد خبر 3827984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha