پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۹:۵۵

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری خراسان شمالی:

رانندگان از تسهیلات نوسازی ناوگان فرسوده استقبالی ندارند

رانندگان از تسهیلات نوسازی ناوگان فرسوده استقبالی ندارند

بجنورد- معاون حمل ونقل اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: استقبال نکردن رانندگان این استان برای استفاده از تسهیلات نوسازی ناوگان فرسوده همچنان ادامه دارد.

سعید سبحانی درگفتگو با خبرنگارمهر اظهارکرد: در حال حاضرتعداد ۳۲۴ دستگاه از کل ناوگان عمومی برون شهری این استان فرسوده است که این تعداد معادل ۱۰ درصد از کل ناوگان برون شهری عمومی را تشکیل می‌دهد.

سبحانی با اشاره به اینکه طبق فراخوان مبنی بر ارائه تسهیلات به رانندگان ناوگان عمومی و باری برای خرید یک دستگاه اتوبوس ۷۰ درصد قیمت خودرو با بهره ۱۰ درصد و برای خرید یک دستگاه مینی بوس ۷۰ درصد مبلغ خودرو با بهره شش درصد، سواری ۷۰ درصد قیمت خودرو با بهره شش درصد به متقاضیان نوسازی ناوگان فرسوده تسهیلات ارائه شود، اما رانندگان تاکنون از این طرح استقبالی نکرده اند.

وی تصریح کرد: بیشترین دلایل عدم استقبال ازنوسازی ناوگان فرسوده این است که مالکان خودروهای فرسوده در میزان آورده با مشکلات عدیده ای مواجه هستند.

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای خراسان شمالی، نبود تفاوت قیمت ارائه خدمت بین ناوگان جدید و فرسوده، نداشتن توانایی تامین وسائق مورد نیاز بانکی توسط مالکان خودروهای فرسوده و تحویل نشدن به روز ناوگان نو توسط کارخانه، از جمله دلایلی است که باعث استقبال نکردن رانندگان از این طرح شده است.

سبحانی افزود: کاهش ایمنی خودروهای فرسوده، آلوده کردن محیط زیست، مصرف بالای سوخت توسط خودروهای فرسوده، کاهش بهره وری وافزایش حوادث ناشی از نقص فنی در ناوگان فرسوده از عواملی است که لزوم نوسازی ناوگان فرسوده را دوچندان کرده است.

کد خبر 3828288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha