پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۲

مدیرعامل سازمان آتش نشانی دزفول خبر داد:

۵ کشته و مجروح در اثر واژگونی یک تاکسی در دزفول

۵ کشته و مجروح در اثر واژگونی یک تاکسی در دزفول

دزفول ـ مدیرعامل سازمان آتش نشانی دزفول گفت: واژگون شدن یک دستگاه تاکسی ۴۰۵ در دزفول یک کشته و چهار مجروح را به همراه داشت.

عبدالحسین معظم فر در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ساعت ۶ و ۲۳ دقیقه امروز دوشنبه طی تماسی با سامانه ۱۲۵، خبر واژگون شدن یکدستگاه خودروی تاکسی پژو ۴۰۵ اطلاع رسانی شد.

وی افزود: بلافاصله اکیپ امداد و نجات سازمان  آتش نشانی دزفول به محل حادثه واقع در جاده شوشتر بعد از سه راهی فضیلی فرستاده شد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی دزفول گفت: در این حادثه خودروی مذکور که در مسیر آمدن به دزفول قرار داشت به دلیل نامعلومی از جاده خارج و واژگون شد که مرگ راننده و زخمی شدن سرنشینان را به همراه داشت.

معظم فر یادآور شد: چهار نفر سرنشین خودرو که دو زن میانسال، یک کودک چهار ساله و یک نوجوان بودند در این حادثه مجروح شدند که به کمک اهالی منطقه از خودرو بیرون آورده و پس از اقدامات پزشکی در محل توسط نیروهای ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: راننده خودرو که مردی ۶۰ ساله اهل روستای کهنک بود متاسفانه به علت شدت جراحات در دم جان باخت.

کد خبر 3829945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha