پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۸:۵۶

فرمانده انتظامی شهرستان تویسرکان خبر داد:

کشف یک میلیارد ریال کالای قاچاق در تویسرکان

کشف یک میلیارد ریال کالای قاچاق در تویسرکان

تویسرکان - فرمانده انتظامی شهرستان تویسرکان از کشف یک میلیارد ریال کالای قاچاق در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی استان همدان، سرهنگ محمد معصومی گفت: طی یک هفته گذشته در سطح شهرستان تویسرکان طرح ارتقاء امنیت اجتماعی به مرحله اجرا درآمد که با تلاش کارکنان نیروی انتظامی این شهرستان موجب کسب توفیقاتی در  زمینه های مختلف خصوصا کشف سرقت ها و دستگیری سارقان شد.

سرهنگ معصومی گفت: دستگیری تعداد دو نفر سارق حرفه ای و کشف یک فقره سرقت مغازه و سه دستگاه موتورسیکلت سرقتی از اقدامات مهم ماموران در این طرح و در راستای مبارزه با سرقت و سارقان بود.

وی با بیان این مطلب که جمع آوری معتادان و خرده فروشان مواد مخدر سطح شهرستان از اولویت های کار پلیس است، اظهار داشت: در این طرح تعداد ۱۰ نفر قاچاقچی، ۴۲ نفر معتاد و ۹ نفر خرده فروش حرفه ای مواد مخدر دستگیر و حدود یک کیلوگرم انواع مواد مخدر با رصد اطلاعاتی در عملیات های مختلف کشف شد و متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.

وی افزود: در این طرح، ماموران پلیس ۱۵۱۷ عدد انواع داروهای مخدر و ۱۲۷۰ عدد انواع مواد خوراکی قاچاق و غیر بهداشتی و ۳۴۸۸۰ پاکت سیگار خارجی قاچاق به ارزش بیش از یک میلیارد ریال کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان تویسرکان در ادامه عنوان کرد: توقیف ۶۸ دستگاه خودرو و ۱۳۲ دستگاه موتورسیکلت متخلف و مزاحم از دیگر توفیقات این طرح بوده و اجرای اینگونه طرح ها در دستور کار پلیس قرار دارد.

کد خبر 3830492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha