به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد اطلاع رسانی اربعین، امسال مراسم اربعین حسینی همچون سالهای گذشته و بلکه بهتر و باشکوه تر با حضور میلیونها زائر شیفته و دلداده اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در شهر مقدس کربلا برگزار شد.
آنچه از همه بیشتر در این مراسم باشکوه به چشم می آمد، برپایی موکب های عزای حسینی بود که از زائران اباعبدالله الحسین(ع) با تمام تلاش و در بهترین شرایط و با فراهم آوردن بهترین امکاناتی که داشتند، پذیرایی می کردند.
مردم کشور عراق اعتقاد خاصی نسبت به پذیرایی از زائران امام حسین(ع) در ایام مختلف سال دارند که این خدمتگزاری بیشتر در ایام اربعین بروز و ظهور پیدا می کند و آن هم به سبب اهمیت ویژه این ایام و ازدحام زائران در کربلا است.
اما اربعین حسینی(ع) با همه زیبایی هایش به پایان رسید و میزبانان میهمان نواز کربلا در حال جمع آوری موکب هایشان هستند و با مدد از امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع)، خود را برای سالی دیگر آماده می کنند.
این در حالی است که به گفته میرمسعود حسینیان سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کربلا، مواکبی که از سوی ایرانیان در کربلا تدارک دیده شده، تا دو روز آینده برپا است و خدمات کنسولی به زائران اربعین سیدالشهدا(ع) ارائه می شود.
نظر شما