پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۱

شمار ویزیت زائران اربعین به مرز ۱.۱ میلیون رسید

شمار ویزیت زائران اربعین به مرز ۱.۱ میلیون رسید

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر، از انجام یک میلیون و ۱۰۰ هزار مورد ویزیت زائران اربعین در ۱۳ روز گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید علی حیدری با اعلام آمار ارائه خدمات به زائران در پایگاه‌های درمانی هلال‌احمر در ۱۳ روز گذشته، گفت: از ۱۹ آبان تا اول آذر، یک میلیون و ۹۸ هزار و ۹۶۲ زائر از خدمات درمانی ویزیت پایگاه‌های درمانی هلال‌احمر در عراق بهره برده‌اند.

وی افزود: از مجموع این خدمات در ۱۳ روز گذشته، ۳۷۴ هزار و ۹۱۹مورد تزریقات، ۲۲۳ هزار و ۶۸۶ مورد پانسمان، ۴۶ ‌هزار و ۲۸۱ مورد سرم‌ترابی، ۱۷ هزار و ۶۷۱ مورد تست قند خون، ۶۳ مورد گچ‌گیری و آتل‌بندی و .. ارائه شده است.

حیدری همچنین با اشاره به آمار مراجعات به مراکز درمانی هلال‌احمر در عراق در  روز اول آذر، اظهارداشت: در مجموع روز گذشته ۷۰ هزار ۷۲۴ مورد ویزیت عمومی، ۲۰ هزار و ۷۶۱ مورد تزریقات، ۱۳ هزار و ۳۸۹ مورد پانسمان، یک هزار و ۹۴۱ مورد سرم درمانی، ۵۰۶ مورد قند خون،۱۸۴ مورد نوار قلب، ۵ مورد گچ و آتل انجام شده است.

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر، گفت: به علاوه بیشترین خدمات ارائه شده به زائران در درمانگاه‌های اقماری در ۱۸ منطقه مختلف کربلا، درمانگاه شبانه‌روزی شفا ۱ هتل نجم کربلا، چادر هلال عراق، چادر عتبه باب القبله امام حسین، درمانگاه شبانه‌روزی شفا ۲ هتل ملاک کربلا و...، بوده است.

کد خبر 3831354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha