به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، علیاصغر میرشکاری اظهار داشت: در پی سلسله اقدامات امنیتی و رصدهای اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) یک تیم تروریستی ۴ نفره شب گذشته در سراوان شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: ۳نفر از اعضای این تیم تروریستی دستگیر شدند و یک نفر به هلاکت رسید، همچنین مقداری مواد منفجره از این تیم کشف شد.
وی با بیان اینکه دشمنان اسلام همواره به دنبال فرصت هستند تا از هر طریقی به امنیت کشور لطمه بزنند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سایه الطاف الهی و عنایات امام زمان(عج) و با تلاشهای اداره اطلاعات، سختکوشی قرارگاه منطقهای قدس سپاه و نیروهای انتظامی و مرزبانی، استان سیستان و بلوچستان از امنیت مثالزدنی و بیبدیل برخوردار است.
نظر شما