به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رسمي سوريه(سانا)، دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران و رئيس جمهوري سوريه در ديدار خود تحولات منطقه اي و بين المللي به ويژه رويدادهاي عراق، لبنان و اراضي اشغالي فلسطين را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
برپايه اين گزارش، لاريجاني آخرين تحولات موضوع هسته اي ايران و مذاكرات جاري در اين زمينه را ارائه كرد و بر حق ايران دردستيابي به فناوري صلح آميز هسته اي تاكيد شد.
در اين ديدار، هيئت همراه دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران و حسن اختري سفير ايران در دمشق حضور داشت.
دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران همچنين با معاون رئيس جمهوري سوريه ديدار و درباره آخرين تحولات مربوط به موضوع هسته اي ايران در سايه شرايط منطقه اي و بين المللي بحث و تبادل نظر كرد.
برپايه اين گزارش، لاريجاني در اين ديدار آخرين رويدادهاي مربوط به اين مسئله را به آگاهي الشرع رساند و معاون رئيس جمهوري سوريه نيز بر اهميت بررسي و حل وفصل اين پرونده براساس قوانين و موازين بين المللي تاكيد كرد.
فاروق الشرع در اين ديدار گفت : براساس اين قوانين، داشتن فناوري صلح آميز بين المللي، حق هركشوري است و نبايد در قبال اين مسئله گزينشي عمل كرد.
وي همچنين بر اهميت بررسي و حل وفصل اين مسئله از طريق گفتگو و به دور از اشاره كردن به مجازات و تهديدها تاكيد كرد.
برپايه اين گزارش، ديدگاههاي دوطرف درباره اوضاع لبنان همسان بود و طرفين تاكيد داشتند كه هرگونه تفسير قطعنامه 1701شوراي امنيت نبايد در تضاد با منشور سازمان ملل متحد باشد و به آشتي ملي لبنان خدشه وارد كند.
به گزارش سانا،در اين ديدار همچنين روابط دو كشور دوست ايران و سوريه و اهميت تقويت هماهنگي و رايزني در راستاي خدمت به ثبات منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نظر شما