پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ آذر ۱۳۹۵، ۲۲:۴۱

لیگ قهرمانان اروپا؛

پیروزی ماندگار روستوف/ بایرن مونیخ هم تسلیم سردار ایرانی شد

پیروزی ماندگار روستوف/ بایرن مونیخ هم تسلیم سردار ایرانی شد

تیم فوتبال روستوف در شبی که سردار آزمون خوش درخشید برابر بایرن مونیخ به بردی باورنکردنی دست پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هفته پنجم رقابتهای لیگ قهرمانان فوتبال اروپا چهارشنبه شب با برگزاری دیدار تیم های روستوف و بایرن مونیخ پی گرفته شد که طی آن تیم روستوف با حساب ۳ بر ۲ به پیروزی رسید.

در این بازی که از گروه D انجام گرفت سردار آزمون (۴۴)، پولاز ( ۵۰ - پنالتی) و کریستین نوبوا (۶۷) گلزنی کردند. گل های تیم بایرن را نیز داگلاس کاستا (۳۵) و خوان برنارت (۵۲) به ثمر رساندند.

آزمون که تا دقیقه ۸۳ در زمین حاضر بود در حرکتی تماشایی و جا گذاشتن بواتنگ دروازه تیم بایرن مونیخ را باز کرد.

سعید عزت اللهی دیگر ملی پوش ایرانی تیم روستوف نیز در دقیقه ۹۳ به میدان رفت.

تیم روستوف با این برد ۴ امتیازی شد و در رده سوم جدول قرار گرفت. بایرن مونیخ با ۹ امتیاز دوم است. در این گروه اتلتیکو مادرید با ۱۲ امتیاز در صدر جدول ایستاده است.

کد خبر 3832683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha