پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ آذر ۱۳۹۵، ۹:۰۰

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان:

کردستان قابلیت تبدیل شدن به قطب کاراته کشور را دارد

کردستان قابلیت تبدیل شدن به قطب کاراته کشور را دارد

سنندج – مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: این استان به دلیل در اختیار داشتن ظرفیت های مناسب، قابلیت تبدیل شدن به قطب کاراته کشور را در اختیار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد جولایی شامگاه چهارشنبه در نشست با فعالان و پیشکسوتان کاراته استان کردستان اظهار داشت: با توجه به پتانسیل های بالقوه در کاراته کردستان می توانیم با برنامه ریزی و همدلی در رقابت های المپیک و بازی های آسیائی ورزشکار داشته باشیم.

وی با اشاره به لزوم توجه به استعدادهای رشته کاراته در استان کردستان، اظهار داشت: کاراته کردستان در سال های گذشته به عنوان یکی از رشته های مطرح در کشور در زمینه قهرمانی به شمار می رفت.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با تقدیر از خدمات و تلاش های هیأت قبلی بیان کرد: کاراته استان کردستان در سال های اخیر بیشتر به سمت و سوی همگانی رفته و قهرمانی آن کمرنگ شده است.

جولائی افزود: هیأت کاراته استان کردستان اگر به صورت درست مدیریت شود می تواند از نظر مالی تأمین و اسپانسر خود باشد.

جولائی به بعد قهرمانی کاراته در کردستان اشاره کرد و گفت: هیات استان با داشتن بیش از ۵ هزار ورزشکار سازمان یافته بیشتر در بخش همگانی فعال بوده و نتوانسته آنچنان در قهرمانی توانمند ظاهر شود.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان به افزایش دانش مربیان این رشته ورزشی در سطح استان تأکید کرد و اظهار داشت: مربیان با دانش و فنی را در بخش قهرمانی به کار ببریم و از این پتانسیل ها استفاد کنیم.

 وی یادآور شد: کردستان با داشتن این همه پیشکسوت وضعیت کاراته فعلی زیبنده استان نمی باشد و باید در جهت رهایی از این شرایط همه این رشته را کمک کنند.

جولائی در ادامه خطاب به سرپرست جدید بیان کرد: هیأت فعلی مشکلات و مسائل کاراته استان را آسیب شناسی کند و با استفاده از ظرفیت ها و نیروهای توانمند در جهت رفع آن تلاش کند.

وی اظهار داشت: کاراته استان بیشتر به برگزاری مسابقات سبکی در این رشته بسنده نکند و با برگزاری لیگ های استانی و اردوهای آمادگی برای حضور در تیم ملی و رقابت هایی که مورد تأئید وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون است، اقدام کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان اعلام کرد: با توجه به پتانسیل های بالقوه در کاراته کردستان می توانیم با برنامه ریزی و همدلی در رقابت های المپیک و بازی های آسیائی ورزشکار داشته باشیم.

کد خبر 3832739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha