پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ شهریور ۱۳۸۵، ۱۰:۵۸

در نشست مشاورين استانداران و فرمانداران شرق كشور مطرح شد:

بيداري اسلامي مهمترين مانع بر سر راه سلطه آمريكا در منطقه است

مشاور ارشد سياسي استاندار خراسان جنوبي گفت: مهمترين مانع بر سر راه زياده خواهي هاي آمريكا در خاورميانه بيداري اسلامي در بين ملت ها است كه منشا آن انقلاب اسلامي ايران مي باشد.

به گزارش خبرنگار "مهر" در بيرجند، محمد وحدتي عصر پنجشنبه در نشست مشاورين استانداران و فرمانداران شرق كشور، هوشياري و تدابير مسئولان جمهوري اسلامي ايران را باعث برهم زدن تمامي طرح ها و برنامه هاي شيطاني امريكا عنوان كرد ويادآور شد : آمريكا قصد داشت با تسلط بر كشورهاي همسايه ايران به برخي اهداف خود همچون غارت بيش از پيش منابع سرشار منطقه و كنترل ايران دست پيدا كند .

 

وي با بيان اين كه آمريكا سعي داشت با تفرقه افكني از ملت عراق دشمني براي ايران بسازد گفت : تمامي برنامه هاي استكبار براي تفرقه اندازي بين شيعه و سني با تدابير مقام معظم رهبري و هوشياري مردم از بين رفت .

 

مشاور ارشد سياسي استاندار خراسان جنوبي در ادامه از حادثه 11 سپتامبر به عنوان اوج ضعف امريكا عنوان كرد و افزود : هدف اصلي آمريكا از راه اندازي اين نمايش تنها معرفي اسلام به عنوان تروريسم جهاني بود اما بزرگترين ضربه به خود آمريكا وارد آمد  .

 

وي اظهار داشت : دولتمردان آمريكا براي رهايي از بحران هاي گوناگون اقتصادي ،سياسي اين كشور مي كوشند افكار مردم كشور خود را به خارج از مرزهاي خود معطوف كنند .

 

وحدتي مهم ترين بحران غرب را بحران معنويت و اخلاق عنوان كرد و افزود : بحران هاي معنوي جوامع را از درون مي پوسانده و آن را به سمت نابودي مي كشاند و غرب  مي كوشد با رزق و برق خود بر اين امر سرپوش بگذارد .

 

وي مهم ترين مسئله پيش روي جامعه غرب را فروپاشي بنيان خانواده عنوان كرد و افزود : كاهش ميزان و  گرايش جوانان به ازدواج و در مقابل افزايش آمار ازدواج هاي منجر به طلاق مؤيد فروپاشي بنيان خانواده در غرب است .

 

مشاور ارشد سياسي استاندار خراسان جنوبي با اشاره به اين فرمايش امام خميني (ره)، مشكل غرب  را دوري از خداست عنوان كرد و گفت : دوري از معنويت منجر به ايجاد احساس پوچي در بين جوانان غربي شده و مكتب هاي مادي غرب نيز باعث تشديد اين احساس بي هويتي شده است .

 

وي با بيان اينكه سالم بودن كانون خانواده در جامعه ايران ثمربخش ترين نعمت الهي است، افزود: امروزه غرب دريافته است كه ايران را نمي توان با سلاح و موشك از بين برد، لذا از طريق آلوده سازي فرهنگ و اقتصاد و سست كردن ايمان زنان سعي در نابودي اسلام و ايران دارند.

 

مشاور استاندار خراسان جنوبي با اشاره به جايگاه زن در اسلام در مقايسه با غرب تاكيد كرد: اسلام نقش اجتماعي زن را بسيار با ارزش مي داند و مي كوشد با رعايت شئونات اسلامي و عفاف و حجاب ،سلامت جامعه و منزلت اين قشر را تضمين كند .

 

وي در پايان مسئوليت بانوان در سلامت اجتماعي  را خطير دانست و اظهار داشت : دشمن در تلاش است كه با شعارهاي غلط خود در مورد حقوق زنان ايراني و آزادي آنها جامعه را به سمت انحراف بكشاند.

کد خبر 383727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha