پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۵۹

استاندار چهارمحال و بختیاری:

ترویج فرهنگ وقف در جامعه ضروری است

ترویج فرهنگ وقف در جامعه ضروری است

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ترویج فرهنگ وقف در جامعه ضروری است و باید واقفان، وقف خود را در مسیر نیاز های عمومی جامعه انجام دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی بعد از ظهر پنج شنبه در دیدار با مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته وقف با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ وقف در جامعه ضروری است، اظهار داشت: واقفان در مسیرحل مشکلات جامعه حرکت کنند و وقف خود را در مسیر نیاز های عمومی جامعه انجام دهند.

وی ادامه داد: وقف یکی از مهمترین سنت های دین اسلام است و باید هه مردم جامعه در این مسیر حرکت کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: مشارکت مردم در این سنت می تواند بسیاری از مشکلات جامعه را حل کند.

وی ادامه داد: واقفان باید در مسیر حمایت از ایتام، بیماران، احداث مسجد و بیمارستان و... گام بردارند.

استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: ترویج فرهنگ وقف در جامعه باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

کد خبر 3838147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha