به گزارش خبرنگار مهر، محمود مظفر در دومین اجلاس استانی نماز که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: نماز به عنوان فریضه ای واجب نقش مهمی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی دارد و در کتاب قرآن و احادیث نیز به آن بسیار سفارش شده است.
وی با اشاره به اینکه باید از غفلت درباره نماز جلوگیری کرد، افزود: یکی از عواقب بی توجهی به نماز شیوع وگسترش آسیب ها در جامعه است.
وی گفت: تهاجم فرهنگی را باید با ترویج فرهنگ نماز خنثی کرد و شیوه های دعوت به نماز به افراد آموخته شود تا بتوانند در این زمینه نقش آفرینی کنند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه همه گروه ها و افراد باید برای ترویج فرهنگ نماز در جامعه تلاش کنند، ادامه داد: در این راستا باید اقشار آسیب پذیر در اولویت قرار بگیرند.
وی افزود: مدیران ادارات و دستگاههای دولتی دلایل حضور نیافتن کارکنان خود در نماز جماعت را بررسی کنند و سپس مشکلات موجود احتمالی را برطرف کنند.
گفتنی است در پایان این مراسم از ۱۰ دستگاه برتر استان در امر ترویج فرهنگ نماز تجلیل به عمل آمد.
نظر شما