پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۱۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۵

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین:

استان قزوین آماده خدمت رسانی مناسب در شرایط بحرانی است

استان قزوین آماده خدمت رسانی مناسب در شرایط بحرانی است

قزوین- مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: با هماهنگی و برنامه ریزی انجام شده و بسیج همه امکانات آماده خدمت رسانی مناسب در مواقع بحرانی و بروز حوادث غیرمترقبه در استان هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا گروسی روز شنبه در جلسه شورای هماهنگی ستاد مدیریت بحران استان که درمحل استانداری برگزار شد اظهارداشت: با اقدامات انجام شده و هماهنگی با دستگاههای ذیربط خوشبختانه هیچ مشکلی برای خدمت رسانی در مواقع بحرانی نداریم.

وی افزود:باکارهای انجام شده اطمینان می دهیم که در شرایط بحرانی همه نیازها را تامین خواهیم کرد و شهروندان، نباید نگران خدمات رسانی در مواقع بحرانی و حوادث غیرمترقبه باشند.

ارائه آمارهای متعدد در حوادث ممنوع است

گروسی تصریح کرد: معمولا مشاهده می شود درهنگام بروز حوادث هر نهادی آمار و ارقام جداگانه ارائه می کند که وجود تناقض آماری مشکل ساز است که باید این نقیصه را برطرف کنیم.

وی اضافه کرد: هیچ یک از مسئولان دستگاه های اجرایی مجاز نیستند در مواقع بحرانی بویژه زمان بارش برف و کولاک یا حوادث جاده ای اظهارنظر کرده و آمار ارائه کنند تا تمرکز و ساماندهی مناسبی در این بخش صورت گیرد.

گروسی اظهارداشت: در میان مسئولان دستگاه های شورای هماهنگی مدیریت بحران استان فضای همدلی و همکاری صمیمانه ای حاکم است و امیدواریم نتیجه خدمات مدیریت بحران موجب رضایت شهروندان شود.

وی گفت: اگر دغدغه های شورای هماهنگی مدیریت بحران جدی گرفته نشود مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

جانشین معاونت عمرانی استانداری قزوین تصریح کرد: در سازمان حمل و نقل و پایانه های استان و سازمان راهداری استان باید هماهنگی بیشتری ایجاد شود و تلاش می کنیم در خدمات رسانی به شهروندان مشکلی ایجاد نشود.

وی از مدیران دستگاه ها شوای هماهنگی مدیریت بحران و سایر دستگاه ها خواست لیست کشیک های ادارات را هرچه سریعتر اعلام کنند.

گروسی گفت: تعیین کشیک در ادارت به عنوان جانشین مدیر تلقی می شود و باید فرد تعیین شده پاسخگو و تصمیم گیر باشد.

کد خبر 3839489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha