به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر از بازار بورس ، اين در حالي است كه هنوز تركيب بقيه سهامداران شركت بورس مشخص نيست و قرار است از فردا پذيره نويسي شركت بورس در سراسر كشور آغاز شود.
بر اساس اين گزارش 39.1 درصد سهام شركت بورس در اختيار نهادهاي مالي و 33.2 درصد سهام در اختيار كارگزاران است و 27.7 درصد نيز در اختيار ساير سهامداران حقيقي و حقوقي غير مالي خواهد بود
همچنين كارشناسان معتقدند كه از 7 عضو هيئت مديره شركت سهامي بورس 4 عضو را نهادهاي مالي و 3 عضو را كارگزاران ازآ ن خود خواهند كرد .
از سويي، از آنجا كه احتمالا ساير سهامداران حقيقي و حقوقي نتوانند اجماع لازم را به دست آورند اين گروه نتواند عضوي در هيئت مديره داشته باشد . اين در حالي است كه به نظر مي رسد كه اگر تنها 15 درصد از ساير سهامداران بتوانند به اجماع و اتحاد لازم دست يابند بتوانند يك عضو در هيئت مديره شركت بورس داشته باشند و تركيب را به 4 نماينده از نهادهاي مالي 2 نماينده از كارگزاران و يك نماينده از سايرين تغيير دهند.
از سويي ديگر، برخي كارشناسان پيش بيني مي كنند نهاد هاي مالي و كارگزاراني در هيئت مديره شركت بورس عضو خواهند داشت كه بيشترين دارايي و تاثير را در بازار داشته اند و با اين حساب تامين اجتماعي، سرمايه گذاري غدير، سرمايه گذاري بانك ملي و ستاد اجرايي فرمان امام در نهادهاي مالي و كارگزاري هاي بانكي مثل كارگزاري بانك كشاورزي بيشترين شانس را خواهند داشت .
گزارش خبرنگار مهر از بورس اوراق بهادار حاكي از آن است كه در بازار ازهادي بيدختي ، اميد قائمي و مجتبي كباري به عنوان كانديداي احتمالي پست مديرعامل شركت بورس نام برده شده است.
اين در حالي است كه استعفاي هادي بيدختي در چهارشنبه گذشته اين شايعات را پر رنگ تر ساخت اما با اين حال برخي كارشناسان بر اين عقيده اند كه شانس مجتبي كباري براي احراز اين سمت بيشتر است .
كباري كه مانند علي صالح آبادي دانش اموخته دانشگاه اما صادق (ع)است در گذشته در سرمايه گذاري بوعلي فعاليت داشته و در حال حاضر مدير عامل سرمايه گذاري بانك پاسار گاد است.
نظر شما