پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۶

امام جمعه آق قلا:

بهترین خدمت به شهدا یادآوری اهداف آن‌ها است

بهترین خدمت به شهدا یادآوری اهداف آن‌ها است

آقلا- امام جمعه آق قلا گفت: بهترین خدمت به شهدا یادآوری آنها و ارج نهادن به اهداف و رشادت های آنهاست.

به گزارش خبرنگار مهر، آخوند عبدالحی میرزاعلی صبح چهارشنبه در مراسم بزرگداشت شهدای اهل سنت که در آق قلا برگزار شد، گفت: شهدا از جان خود گذشتند و وظیفه ما این است که در مراسم بزرگداشت آنها شرکت کنیم.

وی با تاکید بر این نکته که باید ادامه دهنده راه شهدا باشیم، افزود: امروز وظیفه همه ما است که از انقلاب اسلامی و اسلام دفاع کنیم و اجازه ندهیم دشمن با نیرنگ های خود باعث تفرقه شیعه و سنی شود.

امام جمعه آق قلا گفت: ما باید به گونه ای در جامعه عمل کنیم تا مردم از عملکرد ما احساس امنیت داشته باشند چرا که خدمت به مردم بزرگترین عبادت است.

آخوند میرزاعلی افزود: عبادت جز خدمت به خلق نیست و بهترین خدمت به شهدا یادآوری آن‌ها و ارج نهادن به ارزش‌های آنهاست.

وی تصریح کرد: در قرآن کریم ذکر شده هیچگاه افرادی که از جان خود گذشتند و به شهادت رسیده اند را مرده نپندارید چراکه آن‌ها زنده اند و در نزد خداوند از روزی برخوردارند.

آخوند میرزاعلی افزود: دشمنان اسلام امروز در تلاش هستند تا عزت و کرامت مسلمانان را کاهش دهند ولی تا امروز با هدایت های رهبر معظم انقلاب موفق نبوده اند.

وی افزود: امروزه دشمنان در تلاش‌اند و از هر ترفندی استفاده می کنند تا بین شیعه و سنی شکاف ایجاد کنند اما ما مسلمانان باید با تمسک به قرآن کریم اجازه چنین کاری را به آنها ندهیم.

کد خبر 3843587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha