پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۰۲

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان:

سهم ارشاد یک هفتم بودجه فرهنگی است

سهم ارشاد یک هفتم بودجه فرهنگی است

گرگان – مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: سهم وزارت فرهنگ و ارشاد از مجموع بودجه فرهنگی کشور فقط یک هفتم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اصغر فضیلت در آئین تودیع و معارفه ریاست تالار فخرالدین اسعد گرگانی که صبح جمعه در سالن نگاه این تالار برگزار شد، اظهار کرد: بودجه فرهنگی کشور هفت هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ کمتر از هزار میلیارد تومان آن به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص یافته است.

وی افزود: این در حالی بوده که تعدد و تکثر ماموریت فرهنگ و ارشاد را در هیچ دستگاه دیگری شاهد نیستیم و انتظارات و مطالبات از فرهنگ و ارشاد بیشتر است.

وی تصریح کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۴۰ تذکر از مجلس شورای اسلامی دریافت کرده که بخشی از آن به شرایط خاص این حوزه باز می‌گردد.

استفاده از ظرفیت درون سازمانی سبب افزایش خودباوری می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با اشاره به معرفی رئیس جدید تالار فخرالدین اسعد گرگانی، خاطرنشان کرد: امیدواریم آقای قربانی در اداره تالار فخرالدین اسعد گرگانی موفق باشد و از ظرفیت آقای غلامی رئیس پیشین تالار هم در شورای سیاست گذاری این مکان فرهنگی استفاده خواهیم کرد.

فضیلت افزود: مدیر تالار فخرالدین اسعد گرگانی نباید حوزه کاری خود را فقط به تالار محدود کند، بلکه باید پیگیر حوزه‌های مرتبط نیز باشد.

وی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر استفاده از ظرفیت درون سازمانی در فرهنگ و ارشاد مغفول واقع شده، گفت: سعی کردیم از ظرفیت درون سازمانی استفاده کنیم، زیرا این کار سبب افزایش خودباوری و ارتقای سطح توانمندی کارکنان خواهد شد.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های درون سازمانی با این هدف است که به درون‌زایی برسیم و از تمامی ظرفیت سازمانی خود بهره ببریم.

لازم به ذکر است؛ جواد قربانی با حکم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان به عنوان رئیس جدید تالار فخرالدین اسعد گرگانی منصوب و از زحمات امیر غلامی رئیس پیشین این تالار تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 3848147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha