به گزارش خبرگزاری مهر، علی هادی چگنی در کارگروه ستاد درآمد و تجهیزات منابع استان لرستان در سخنانی اظهار داشت: وصول درآمدها باید بر مبنای عدالت باشد و اقتصاد سالم و موفق بر پایه درآمدهای مالیاتی است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان لرستان تصریح کرد: از کل درآمدهای وصولی استان تا آبان ماه سال جاری ۸۵.۹ درصد را درآمدهای مالیاتی، ۷.۹ درصد را درآمدهای حاصل از خدمات و فروش کالا، ۵.۶ درصد را درآمد حاصل از جرایم و خسارت و نیم درصد را درآمدهای متفرقه تشکیل داده است.
چگنی بیان داشت: درآمدهای وصولی استان تا پایان آبان ماه سال جاری حدود ۱۹ میلیارد ریال بوده که این رقم نسبت مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.
وی بیان داشت: تمرکز درآمدزایی باید از وابستگی فروش نفت خارج شود و هدف بیشتر واحدیابی منابع جدید مالیاتی باشد که به وضعیت اقتصادی استان و حتی کشور نیز فشار زیادی را وارد نکند.
نظر شما