پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۱۶

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری:

طرح هادی در ۳۰۸ روستای چهارمحال و بختیاری اجرا شد

طرح هادی در ۳۰۸ روستای چهارمحال و بختیاری اجرا شد

شهرکرد- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح هادی در ۳۰۸ روستای چهارمحال و بختیاری خبر داد.

سهراب رئیسی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای فعالیت بنیاد مسکن تاکنون در ۳۰۸ روستای استان با اعتبار مصوب ۷۸ میلیارد تومان و تخصیص اعتبار ۵۴ میلیارد تومان، طرح هادی اجرا شده است.

وی گفت: در سال گذشته نیز طرح هادی در ۱۶۳ روستا با اعتبار ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مصوب و شش میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تخصیص اجرا شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از ابتدای تاسیس تاکنون ۶۴ هزار و ۴۹۵ جلد سند در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت در این استان صادر شده است که از این تعداد چهار هزار و ۱۴۵ جلد سند در سال ۹۴ صادر شده است.

کد خبر 3849484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha