به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه ششمین جشنواره ملی رویش صبح امروز با حضور ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.
این همایش تا قبل از معرفی کانون های برتر و اهداء جوایز خوب پیش رفت ولی در قسمت پایانی و در زمان اهدای جوایز به کانونهای فرهنگی دانشجویی برتر اعتراض ها شروع شد ابتدا یکی از دانشجویان دختر بالای سن آمد و اعتراض خود را نسبت به داوری جشنواره اعلام کرد و گفت: «با این نحوه داوری باید فاتحه فرهنگ را در دانشگاه ها خواند.»
سپس بعد از اعلام برترین کانون ها، دانشجویان تعداد دانشگاه هایی که نسبت به داوری اعتراض داشتند افزایش یافت و اعضای کانون های دانشجویی معترض با داد و فریاد اعتراض خود را اعلام کرده همچنین نسبت به عدم حضور مسئولان وزارت ارشاد در این جشنواره اعتراض کردند.
با توجه به حجم بالای اعتراض ها دکترسیدضیا هاشمی معاون فرهنگی وزارت علوم در واکنش به اعتراضهای دانشجویان اعلام کرد: کمیتهای برای بررسی داوری ششمین جشنواره ملی رویش تشکیل می شود تا حقی از دانشجویان ضایع نشود. ولی دانشجویان به این مساله نیز قانع نشده و همراه معاون فرهنگی وزیرعلوم به یکی از ساختمان های دانشگاه صنعتی امیرکبیر رفتند تا صحبت های نهایی را داشته باشند.
نظر شما